131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

SİYASİLERDEN UYGUR İÇİN TAZİYE MESAJLARI

20 Nisan 2021, Salı 07:02

     


Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İzmirli ve Aliağalı siyasiler başsağlığı mesajları yayımladı.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi. Uygur, 14 Nisan'da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Evinde çıkan yangından sonra hastaneye kaldırılan bir müddet de evinde tedavisini sürdürülen başkan Ramazan İsmail Uygur, solunum rahatsızlığına bağlı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesine alınan Uygur, önceki gün hayatını kaybetti.

Siyasiler başsağlığı mesajları yayımladı

Uygur’un vefatının ardından İzmirli ve Aliağalı siyasiler başsağlığı mesajlarını yayımladı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, ''Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dilerim.'' Dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel; ''Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalılı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum.'' İfadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; ''Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük.'' dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Torbalılı hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Torbalı ilçemizin Belediye Başkanı Sayın Ramazan İsmail Uygur tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde vefat etti. Rabbim rahmeti ile muamele etsin. Ailesine başsağlığı diliyorum.” Şeklinde konuştu.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Torbalı Belediye Başkanımız İsmail Uygur’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Torbalı belediye başkanımız İsmail Uygur’un vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Sayın Başkan’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler