Saygılı; “Tutarlılık ve samimiyet kazanacak “
22 Mayıs 2023, Pazartesi 06:58| Tweet |
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde İzmir ve ilçelerdeki çalışmalar konuşuldu.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin meclis üyeleriyle AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve 30 ilçedeki AK Parti Meclis Üyeleri katıldı. 28 Mayıs sandığına giderken İzmir ve ilçelerindeki çalışmaları masaya yatıran ve seçime yönelik mesajlar veren Başkan Saygılı; “Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak. Millete hizmette, düşmana dirençte, Türkiye’yi büyütmekte en küçük taviz vermeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan o sandıkta büyük farkla kazanacak.” diye konuştu.
“Gölge etmesinler, başka ihsan istemeyiz”
Daha önce yaptıkları ilçe teşkilatları, milletvekilleri ve adaylarıyla yapılan toplantıların ardından meclis üyeleriyle gerçekleştirdikleri ‘Seçim Buluşması’nı değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şöyle konuştu; “28 Mayıs’a hazırız. Hazır olduğumuz kadar da heyecanlıyız. Daha güçlü ve hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Öyle bir kazanacağız ki; hiç kimse kaybetmeyecek.’ 14 Mayıs; herkesin rengini, dengesini, gücünü ortaya koydu. Sonrasında; rakibin çizdiği zikzaklar ise bizi hiç şaşırtmadı. Deprem bölgesi sonuçlarına yönelik hırslı tutumları da şaşırtmadı; milletin ortak kırmızı çizgilerini çiğnemeleri, senaryolarındaki keskin ve çaresiz değişiklikler de şaşırtmadı. Merhum Adnan Menderes’in dediği gibi; ‘Bütün seçimlerde mağlup olurlar, yine de memleket bizimledir, derler. Hükümet işlerinde şimdiye kadar hiçbir başarı göstermemişlerdir. Gölge etmesinler, biz başka ihsan istemiyoruz.’ Biz kendi çizgimizde, milletin bizden beklentilerine, yeni reformlara, yeni buluşlara odaklıyız. Türkiye’de ve İzmir’de en yüksek oyu almaya odaklıyız. AK Parti İzmir teşkilatları olarak da 28 Mayıs sandığına odaklıyız.”
“Milletin seçtiği, doğru adamdır”
21 yıl boyunca demokrasinin işlemesi için dev adımlar atıldığını vurgulayan Başkan Bilal Saygılı, halk oylaması yapılarak Cumhurbaşkanını halkın seçmesinin mümkün kılınmasının tarihi öneme sahip olduğunu söyledi. Saygılı, “Milletin seçtiği, doğru adamdır. Kendisine iradesini teslim eden doğru adamı da destekleyeceklerdir. Zaman da doğrudur. Çünkü, bugün Türkiye’nin en son ihtiyacı olan şey maceraya atılmaktır. Şimdi sıra, bu iradeyi sandığa yansıtmaktır. Türkiye’yi vesayetin kuşattığı, darbelerin aşağı çektiği dönemlerinin kör kuyularına geri döndürecek bir seçimden uzak durmaktır. Kritik seçime bir hafta var. Bizler vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle her gün birlikteyiz. Hizmet siyasetinin kazanmasına destek, her geçen gün artıyor. Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak. Millete hizmette, düşmana dirençte, Türkiye’yi büyütmekte en küçük taviz vermeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan o sandıkta büyük farkla kazanacak. Cumhur İttifakı olarak sandıktan nasıl yüzümüzün akıyla, çıktıysak; 28 Mayıs da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şekillenecek ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı. Müjdecisi olacak.” ifadelerini kullandı.
(HABER MERKEZİ)

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı

Aliağa’da kurulan Demokrasi ve Kültür Derneği, ilk genel kurulda başkanlık

Modern hayatın sesleri arasında kaybolmuş insanın iç dünyasına ışık tutan

Estetik duruşa önem veriyor ve vücudunuzu daha fit görmek istiyorsanız

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91. yıl dönümü

Aliağa Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz

Aliağa’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, etkinlikler, gösteriler,

Aliağa Belediye Meclisi'nde konuşan Başkan Serkan Acar, 2024 yılı Sayıştay Denetim

Genç yönetmen Hüseyin İlker Duman, zihinsel yüzleşme temalı

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Aliağaspor FK deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, teşkilat üyelerini daha fazla üye kazandırmaya

Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı,

SOCAR Energy School sertifika programının dördüncü döneminin açılış



















