131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EROL GÜNGÖR’ÜN İSMİ ÖN PLANDA

23 Ekim 2019, Çarşamba 06:34

     


Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan CHP İlçe Kongresi öncesi kulisler hareketlenmeye başladı. Başkan adaylığı için çok sayıda ismin konuşulduğu partide Aliağa Belediye Meclisi eski Üyesi ve Mart 2019 yerel seçimlerinde Aliağa Belediye Başkan Aday adayı olan Erol Güngör’ün ismi ön plana çıkıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre takvimi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. 8 Kasım’da mahalle delege seçimleriyle başlayacak olan takvime göre ilçe kongreleri 14 Aralık ile 27 Şubat tarihleri arasında tamamlanacak. Henüz kongre tarihi belli olmayan CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda da parti kulislerinde Erol Güngör’ün ismi ön plana çıkmaya başladı. İlçe başkan adaylığı için bugüne kadar birçok ismin konuşulduğu CHP’de partililerin örgütü toparlayacak bir adaydan yana olduğu biliniyor.

Geçtiğimiz dönemde İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanlığı görevlerinde bulunan, Mart 2019 yerel seçimlerinde Aliağa Belediye Başkan Aday adayı olan Erol Güngör’ün, ilçe başkan adaylığını açıklaması beklenen diğer isimlere göre partililerin en çok üzerinde durduğu isim olduğu kulislerin çok konuşulan konularından biri olarak dikkat çekiyor. Partiyi toparlayıp güçlendirecek ilçe başkanının Erol Güngör olabileceği partililer tarafından son günlerde sıkça dillendiriliyor. Parti tabanının sıcak baktığı bir isim olan Erol Güngör’ün adaylığını açıklaması için partideki önemli isimlerin Güngör ile iletişim halinde olduğu edinilen bilgiler arasında.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler