Nalbantoğlu, “Bir oy Kemal’e bir oy CHP’ye”
29 Nisan 2023, Cumartesi 06:52Tweet |
İzmir CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Nalbantoğlu, bu kapsamda Aliağa’da ziyaretlerde bulundu.
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu, seçim çalışmaları kapsamında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, ilçe yönetimi ve parti üyelerini ziyaret etti. İzmir CHP İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun Aliağa’ya uğurlu geldiğini söyleyen Oğuzhan, “Bu dönem Rıfat Nalbantoğlu’nu milletvekili adayı olarak gördüğüm için çok mutluyum. 14 Mayıs Anneler Günü’nde Aliağa’dan çok büyük bir oyla partimizi birinci parti yapacağımızı ve genel başkanımızı da cumhurbaşkanı yapacağımızı biliyorum.” dedi.
“İnsanlar, Türkiye’yi doğru ellere teslim etme kararını verdiler”
Basın açıklaması öncesi alan çalışmasından gelen parti üyesi kadınlara teşekkür eden Nalbantoğlu, “Yaşamakta olduğumuz bu problemli sürecin farkında olduğunuz kesin. İnsanlar kararını verdi. İnsanlar, tek adam rejiminden kurtulup Türkiye’yi doğru ellere teslim etme kararını verdiler. Cumhurbaşkanı adayımızla, milletvekili adaylarımızla, il ve ilçe örgütlerimizle bu ortamın yaratılmasına olanak sağlarsak zaten karar vermiş olan insanlar 14 Mayıs günü gönül rahatlığıyla uygulayacaklar. 2009 yılında İzmir İl Örgütü olarak elde ettiğimiz başarı tüm Türkiye çapında gerçekleşecek. Bu karar verildi. Bizim bu kararın doğru uygulanmasını sağlayacak ortamı yaratmamız şart. Nitekim yapıyorsunuz.” dedi.
“Bir oy Kemal’e bir oy CHP’ye”
İki tane çok önemli iş olduğunu söyleyen Nalbantoğlu, “İki tane çok temel iş var. Birincisi Sayın Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne oturtmak, ikincisi ise Çankaya Köşkü’ne oturmuş cumhurbaşkanımızı bu güne kadarki bütün davranış biçimlerine, bütün reflekslerine, kamuoyuna paylaştığı, tarif ettiği şekilde ülkeyi yönetmesine olanak sağlayacak zemini yaratmamız lazım. Parlamentoda ciddi bir çoğunluğumuzun olması lazım. Yoksa mevcut yasa şu anki cumhurbaşkanının yönettiği gibi yönetmeye çok müsait. Genel başkanımız ve ittifak ortaklarımız bu konudaki niyetlerini çok açık bir şekilde paylaşarak bu şekilde yönetmeyeceklerini ve bunun yanlış olduğunu söylediler. Parlamentoyu da yaşatarak halkın sorun olarak gördüğü meselelerin çözümlerini, vatandaştan yetki almış tüm milletvekilleri ile birlikte çözeceğiz dediler. Tek adam rejiminden geçip güçlendirilmiş bir parlamenter sistem yapısı altında olacak. Sadece genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmak bu bahsettiğimiz hedefe ulaşmak konusunda yetmez. Parlamento da anayasa yapacak çoğunluk olmasa bile, parlamento çoğunluğu Millet İttifakı’nda olduğunda, Cumhurbaşkanımızın atacağı adımlarda parlamento desteğini sağlamış olacak. Dolayısıyla bir oy Kemal’e bir oy CHP’ye. Seçime kalan süreyi doğru değerlendirdiğimiz zaman mutlaka beklediğimiz sonuçlara ulaşacağız. Yarışçıların da deyimiyle son düzlüğü doğru değerlendirelim.” diye konuştu.
Rıfat Nalbantoğlu, partisinin ilçe başkanlığını ziyaretin ardından beraberindeki heyetle birlikte, Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’ni, Aliağa Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği’ni, Aliağa Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
(SAMİYE ÖZTÜRK)

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK), son günlerde kenti etkileyen

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Açıkhava Film Günleri

Aryom Yazılım, İzmir merkezli siber güvenlik başta olmak üzere, kişisel

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İngiltere’den söküm

Son bir ayda İzmir’i etkileyen orman yangınlarının geride bıraktığı hasar ürkütücü

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 13 Temmuz Pazar günü geleneksel

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Menemen Belediye eski Başkanı

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan

Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, belediye

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede 27 ekiple sivrisinek ve haşereye

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aliağaspor FK,

Türkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan

TFF 2. Lig Kırmızı temsilcisi Aliağaspor FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden

Reseller hosting günümüz dijital dünyasında kendi hosting işinizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın yangından zarar gören

Ocak-mayıs döneminde Türkiye'den yapılan 110 milyar doları aşan ihracatın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, köylerin yeniden yangınlara

Eğitim-İş İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Mustafa Gök, yaklaşan 8. Dönem

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Letonyalı

2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin

SOCAR Fiber ve TurkNet, Türkiye’nin internet altyapısını güçlendirmek,

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Bakırçay’daki gazetecilerle mesleki

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri,

Tüm dünyada ekonomik belirsizlikler ve riskler arttıkça bireyler

Portföy yönetimi, yatırımcıların varlıklarını en iyi şekilde değerlendirmelerine

Finansal hedefler, kişisel ve kurumsal yaşamda uzun vadeli başarının anahtarını oluşturur.

CHP Genel Başkanı Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde, İzmir Büyükşehir

Aliağa, Foça, Gaziemir, Bornova, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde

Türk denizciliğinin bağımsızlık ve egemenlik simgesi 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Hollandalı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yolsuzluk soruşturması kapsamında

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Aliağa Şoförler

Karşıyaka Veteran Hentbol takımı, Burhaniye Turnuvası’nı namağlup birincilikle