131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK, LİG HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

1 Ocak 2021, Cuma 06:42

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Aliağaspor FK, bir yandan Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) gelecek güzel haberi beklerken bir yandan da lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Aliağaspor FK, lig öncesi hazırlıklarını Aliağa Atatürk Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koordinasyon ve denge çalışmasının ardından yarım sahada taktik maç yaptı.

“Ligin Şubat’ın ikinci haftasında başlatılmasını bekliyoruz”

Bölgesel Amatör Ligi’nin başlatılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yarına kadar haber beklediklerini belirten Aliağaspor FK Sportif Direktörü Burak Akyıldız, bölgesel ligin Şubat’ın ikinci haftasında başlatılmasını beklediklerini söyledi. Lig her an başlayacakmış gibi çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Akyıldız, “TFF’nin gereken açıklamayı en geç yarına kadar yapmasını bekliyoruz. Çalışmalarımızı ve planlamalarımızı buna göre yapıyoruz. Umarım iyi bir haber gelir. Futbolu çok özledik. Aliağaspor FK’yı üst liglere taşımak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler