Karatecilerden 10 madalya birden
3 Eylül 2025, Çarşamba 06:05Tweet |
Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir İl Şampiyonası’nda Aliağa’ya 5’i altın, 4’ü gümüş ve 1’i bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazandırdı.
Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri, 30-31 Ağustos tarihlerinde Kemalpaşa’da düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir İl Şampiyonası”nda büyük bir başarıya imza attı. Aliağa Belediyesi Demir Spor Kulübü adına şampiyonaya katılan 12 sporcudan 10’u derece elde ederek, Aliağa’ya 5’i altın, 4’ü gümüş ve 1’i bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazandırdı. Şampiyonada Aliağalı sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde oldu: Furkan Topkaya: Kata dalında İzmir birincisi, kumite dalında 40 kiloda ikinci (2014 doğumlular), Adilhan Bilen: Kumite 45 kilo ikincisi (2014 doğumlular), Rüzgar Oral: Kumite 50 kilo birincisi (2014 doğumlular), Enes Demir: Kumite 50 kilo ikincisi (2014 doğumlular), Barlas Alim: Kumite 30 kilo birincisi (2015 doğumlular), Metin Ali Yaşar: Kumite 45 kilo birincisi (2015 doğumlular), Öykü Durudilek: Kumite 34 kilo birincisi (2015 doğumlular), Cemile Kolay: Kumite 37 kilo ikincisi (2015 doğumlular), Zeynep Dayı: Kumite 40 kilo üçüncüsü (2015 doğumlular)
“Türkiye Şampiyonası’na güçlü şekilde hazırlanıyoruz”
Aliağa Belediyesi Karate Antrenörü Nezahat Ayhan, öğrencilerinin yaz dönemi boyunca yoğun bir antrenman programı uyguladığını belirterek, “Bu başarılar, çocuklarımızın emeklerinin karşılığıdır. Yeni sezonda Türkiye Şampiyonası için daha güçlü şekilde hazırlanıyoruz” dedi.
“Aliağa için büyük bir onur”
Aliağa Demir Spor Kulübü Başkanı Bilal Özkurt ise sporcuları tebrik ederek: “Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onların elde ettiği bu başarılar yalnızca kulübümüz için değil, Aliağa için de büyük bir onurdur. Sporcularımız disiplinli çalışmanın, azmin ve kararlılığın karşılığını aldılar. Bizler kulüp olarak her zaman yanlarında olacağız. Daha büyük başarılar için Aliağa Belediyemiz ile birlikte tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Bizlere her zaman destek veren Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
(DERYA SÜNER)

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dünyanın en fazla konteyner

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Zabıta Haftası dolayısıyla

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek hizmete açtığı

Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri,

ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, hükümet de uygun görürse

Aliağa Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa

Ege’de balıkçılar, bugün itibariyle (1 Eylül) başlayan av sezonuna

Başarı, azim ve hayata sarılmanın müthiş bir örneğini gösteren Hüseyin

Yeni Mahalle’de, eski cezaevi alanına inşa edilen Aliağa Adliye Binası’nın

Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde, Maliye Hazinesi mülkiyetinde

Günümüzün hızla büyüyen şehirlerinde, kalabalık yaşam

Günümüzün hızla değişen iş dünyasında, çalışma ortamlarının

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü

Aliağa Ticaret Odası’nın hayata geçirdiği “Aranan Personel Yetişiyor”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, şehirde yaşanan su krizi üzerinden

Aliağa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, resmi törenin ardından fener alayı

Muğla'da birlikte yaşadığı kadını öldüren şüpheli, Aliağa’nın

Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından ve Türkiye’nin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin İzmir’de başlattığı saha

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, HABAŞ Mehmet Rüştü

SOCAR Türkiye, 2020-2024 dönemine ait Sosyal Etki Raporu’nu yayımladı.

Geçtiğimiz Haziran ayında vefat eden Aliağaspor’un eski futbolcularından

CHP Aliağa’da, hafta sonu yapılan merkez mahalle delege seçimlerinde

Anayasa Mahkemesi, Aliağa Belediyesi’nde 6 yıl önce işten çıkarılan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, başkanlık görevine

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, yeni

Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Aziz Sancar Kütüphanesi

Onun için yazmak, hem gerçekliğin sertliğini aşma arzusu hem de varoluşun

Aliağa’dan Ege Erpınar, 28 ülkeden 1836 sporcunun katıldığı Uluslararası

Diş sağlığı, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen faktörlerden biridir. Diş eksiklikleri,