131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÇAPA SPOR KULÜBÜ GURURLANDIRIYOR

30 Haziran 2016, Perşembe 06:50

     


Aliağa merkezli İzmir Çapa Spor Kulübü, 20-25 Haziran tarihleri arasında Didim’de düzenlenen PESLO Summer Cup 2016 Yaz kampına katıldı. Kulüp, Basketbol Milli Takımı antrenörlerinin de katıldığı organizasyonda yer alarak basketbolda Aliağa’nın da adını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl, Aliağalı Eski Milli Basketbolcu Eda Çulha tarafından kurulan İzmir Çapa Spor Kulübü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 17 spor kulübünün yer aldığı PESLO Summer Cup 2016 Yaz kampına katıldı. Kulüp, 20-25 Haziran tarihleri arasında Didim’de düzenlenen kampa, Aliağa’dan Antrenörler Eda Çulha, Ekincan Doğru, Kevser Yavuz ve Junior Minik Takım, Genç Erkek Takım, Genç Kız Takımı’ndan 21 sporcu ile gitti. Oyuncular kamp boyunca milli takım antrenörleri ve oyuncuları ile antrenman yapma fırsatı elde etti. Kamp boyunca voleybol, su topu basketbolu, beach volley gibi çeşitli spor aktiviteleri düzenlendi. Kum, deniz ve çim antrenmanları yapıldı. Turnuvalar sonucunda kulüp oyuncularından Genç Erkekler Kategorisinde Ozan Dızmır, Genç Kızlar Kategorisinde Ceren Yıldırım, Junior Erkeklerde de Barış Çepni MVP ödülünü aldı. Oyuncular turnuva sonunda düzenlenen veda partisinde, büyük katılımın olduğu törenle madalyalarını aldı. Kampa katılan oyuncular ayrıca yorucu geçen bir yılın ardından stres atıp tatil yapma imkanı da buldu.

“YAZ KAMPIMIZ BAŞARILI ŞEKİLDE SONA ERDİ”

Gerçekleştirilen kamp sonrası açıklamalarda bulunan İzmir Çapa Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Karpuzcu, “Birçok sporcunun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz yaz kampımız sorunsuz ve başarılı bir şekilde sona erdi. 21 oyuncu ve 3 antrenörün katılımıyla gerçekleşen kampta kum ve çim antrenmanları, turnuva maçlarının yanında su topu ve voleybol maçları gibi etkinlikler düzenlendi. Tüm sporcularımız kamptan yüzü gülerek ve devamını arzulayarak döndü. Her şeyden önce bizim için asıl olan sporcularımızın mutluluğu ve velilerimizden aldığımız olumlu tepkiler oldu. Kulüp bünyesi olarak tüm bu olumlu sonuçların ardından yaz bitmeden küçük çaplı bir kamp daha yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“ALİAĞA’NIN ADINI DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kulüp Kurucusu ve Antrenörü Eda Çulha ise bir aile olarak geçirdikleri ilk kamplarını geride bıraktıklarını belirterek, “Bizler ‘basketbolu eğlenerek öğreniyoruz’ derken bunu kastetmiştik. Bu şekilde büyük organizasyonlarda yer alarak kulübümüzün ve Aliağa’mızın adını elimizden geldiğince daha geniş bir kitleye duyurmaya çalışacağız. Gerek yaptığımız turnuva maçları, gerek idmanlarımız tüm sporcularımızın sosyalleşmesine büyük katkıda bulundu. Farklı illerden gelen kulüplerle kaynaşan sporcularımız ile kardeş takımlar edindik. Bütün bu organizasyonların sonunda Aliağa’da yapacağımız yaz idmanlarına hazır ve motive bir şekilde döndük. Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ALİAĞALI BASKETBOLSEVERLERİ KULÜBÜMÜZE BEKLİYORUZ”

Yorucu ama bir o kadar da eğlenceli geçen bu kampın ardından sporcularla oldukça geliştirdiklerini vurgulayan Yardımcı Antrenörler Ekincan Doğru ve Kevser Yavuz ise yaptıkları açıklamada, “ Her yaş grubuna hitap eden bu eğlenceli organizasyonların devamını kaçırmamaları için basketbola gönül vermiş olan herkesi İzmir Çapa Spor Kulübü Ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Kulübümüzün kayıtları devam ediyor. İzmir Çapa Spor Kulübü ailesinin bir parçası olmak isteyenler İstiklal Caddesi, Havuzlu Meydan’da bulunan kulüp binamıza gelebilir veya 0538 504 49 44 irtibat numarasından bize ulaşabilirler” diyerek Aliağalı genç yetenekleri kulüplerine beklediklerini vurguladılar.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler