131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Plakalı Eşanjör

18 Nisan 2022, Pazartesi 14:08

     


Plakalı Eşanjör, iki akışkan arasında ısı değişimi oluşturabilen teknoloji ürünüdür. Akışkanlar plakalar arasında etkileşimde bulunduğu halde birbirine karışmayan çalışma prensibine sahiptir. Gıda sanayi, petro kimya ve ilaç sanayi gibi sayısız alanda kullanılarak verimlilik sağlamaktadır. İki komşu plaka yüzey ve taşıdığı sıvı maddelerin birbirine karışmadan üretim özelliği sayesinde maksimum verimlilik sağlamaktadır.

 Plakalı Eşanjör Türleri

Plakalı eşanjörler yatay ve dikey konumda kullanılabilir. İhtiyaca uygun plakalı eşanjör seçilerek beklenen verim ve ekonomik katma değer sağlanabilmektedir. Exper Phe markasıyla kırk yılı aşkın üretim yaparak dünyanın 40’dan çok ülkesine de kalite ve güven taşımaktadır. Plakalı eşanjörler üretim özelliklerine göre numaralandırılmaktadır. EPI.03 Plakalı Isı Eşanjörleri, üretim tekniği güncel teknolojiye uyumlu olarak geliştirilebilir ürünlerdir. Endüstriyel alanlar, Enerji santralleri ve gıda sanayinde güvenle kullanılmaktadır. EPI.03 plakalı Eşanjör;

 

-468mm yükseklik,

 

-180mm genişlik,

 

-60mmYatay M. Uzaklığı,

 

-357mm Dikey M: Uzaklığı,

 

-DN32 bağlantı özelliklerine sahiptir.

 

-EPI.08 plakalı eşanjör

 

-200mm Genişlik,

 

-748mm Yükseklik,

 

-Dikey M. Uzaklığı 656mm,

 

-Yatay M. Uzaklığı 70mm,

 

-DN32 Bağlantı özellikleriyle satışta bulunmaktadır.

 

-EPI. 015G model Plakalı Eşanjör ise;

 

-140mm yatay,

 

-640mm dikey,

 

-320mm genişlik,

 

-920mm yükseklik,

 

-DN50 bağlantı ağzı özellikleriyle üretilmektedir.

 

Plakalı Eşanjörler, Exper Phe markasıyla, kalite ve güvenlik, yüksek ısı değişimi sağlayabilme gücüne sahiptir. Kurulumu kolay, uzun ömürlü ve yüksek işlevli ürün siparişinizi vererek siz de sahip olabilirsiniz. İster endüstriyel ihtiyacınız ister özel amaçlı ihtiyaçlarınız için güvenle kullanabilirsiniz.

Plakalı Eşanjör Çalışma Prensibi

Isı değiştirici olarak bilinen Plakalı eşanjör, gövde, conta, plaka, taşıyıcı barlarıyla bağlantı sisteminden oluşmaktadır. Çalışma düzeneği sistemi, bünyesinde akışkan bulunan iki komşu plaka bulunmaktadır. Contalar aracılığıyla akışkanlar komşu plakaya taşınmaktadır. A sıvısı-B sıvısı olarak adlandırılabilen akışkanlar bir yüzeyleriyle bağlantıda bulunmasına rağmen karışmamaktadır. Bu plakalı eşanjör sistemini en belirgin üretim teknoloji özelliğidir.

EXPER PHE marka plakalı eşanjör dünyanın pek çok ülkesinde güvenle kullanılmaktadır. İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan fabrikasında üretilen Plakalı Eşanjörler İtalya Rusya ve Avrupa'nın kırkı aşkın ülkesindeki ofislerinden kullanıcıya ulaştırmaktadır. experphe.com en yakın tedarik ve bilgi adresi olarak 7/24 açık bulunmaktadır.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler