131019098
19 Nisan 2024, Cuma

AFADER’DE BAYER YENİDEN BAŞKAN

26 Şubat 2020, Çarşamba 06:07

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Aytuğ Bayer yeniden başkan seçildi.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) 2. Olağan Genel Kurulu Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Kurulu’nun seçimi oylandı. Genel Kurulun divan başkanlığını Ediz Öztürk, divan katipliğini ise Nergis Kırılan yaptı. Divan Kurulu’nun belirlenmesinin ardından sırasıyla yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve mali raporlar okundu. Yapılan müzakereler sonrası raporların ibrası gerçekleştirildi. Ardından yeni yönetim ve denetim kurulu aday listeleri okundu. Tek liste ile gidilen seçimde yapılan açık oylama sonucu Aytuğ Bayer oybirliği ile yeniden dernek başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca dernek tüzüğündeki bazı maddelerin değiştirilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Aytuğ Bayer, genel kurulda yaptığı konuşmada, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile üyelere teşekkür ederek, hep birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı. Derneğin yönetim kurulu; Aytuğ Bayer (Başkan), Sedat Çelik (Başkan Yardımcısı), Volkan Gündüz (Sekreter), Semih Öztürk (Sayman) ve Hülya Kabasakal’dan (Üye) oluştu. Derneğin Denetim Kurulu’nda ise; Tahsin Arslan, Merih Salmaz ve Metehan Güney yer aldı.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler