3 Kasım 2025, Pazartesi

Bakırçay’daki başkanlarla buluştu

3 Kasım 2025, Pazartesi 06:18

     


CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Bergama’da düzenlenen toplantıda Bakırçay bölgesindeki belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda başkanların çalışmaları masaya yatırıldı.

CHP İzmir 39. Olağan İl Kongresi’nde CHP İl Başkanı seçilen Çağatay Güç, Bakırçay bölgesinde bulunan partisinin belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Bergama’da bir araya geldi. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da katılım sağladı. Toplantıda, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının talep ve istekleri dinlendi. Bakırçay bölgesinin eksikleri ve belediye başkanlarının çalışmaları masaya yatırıldı. Bergama bölgesindeki sel felaketi sebebiyle Bergama’da toplanıldığı ve toplantının ardından saha çalışması yapıldığı öğrenildi.

“Türkiye’nin geleceğini inşa ediyoruz”

Toplantıya ilişkin şahsi sosyal medya hesabında açıklama yayınlayan Çağatay Güç, “Bakırçay bölgesi belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla Bergama İlçe Başkanımız İsmail Durmaz ve Belediye Başkanımız Prof. Dr. Tanju Çelik’in ev sahipliğinde bir araya geldik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın katıldığı toplantıda, örgütümüzü daha da güçlendirecek yol haritamızı konuştuk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak İzmir’den yükselen güçlü bir sesle diyoruz ki: Türkiye’nin birinci partisi olarak umudu büyütüyor, dayanışmayı çoğaltıyoruz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Birlikte, Türkiye’nin geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler