131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

DSP’NİN ADAYLARINA EMİRCAN DA EKLENDİ

7 Şubat 2019, Perşembe 07:03

     


31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken aday belirleme çalışmalarını sürdüren DSP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda adaylık için konuşulan isimlere bir yenisi daha eklendi. Partinin ilçe eski başkanlarından Mehmet Emircan da aday listesine dahil oldu.

DSP İlçe Başkanlığı Aliağa’da belediye başkan adayı çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçenin tanınmış avukatlarından Hamit Erdem ile belediye başkan adaylığı konusunda olumlu bir görüşme gerçekleştiren DSP İlçe Başkanlığı, ilçenin tanınmış siyasilerinden Cumhur Güney’e de adaylık teklifi götürmüş, tecrübeli siyasetçi Güney de DSP’nin teklifine olumlu cevap vermişti. DSP’de şimdi de partide önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapmış, kurucu yönetim kurulları içerisinde yer almış olan ilçenin tanınmış siyasilerinden Mehmet Emircan aday listesine dahil oldu. Emircan, DSP İlçe Başkanı Osman Kocabıyık ile görüşerek göreve talip olduğunu iletti.

“MEHMET EMİRCAN TECRÜBELİ BİR SİYASETÇİ, SAYGI DUYULAN BİR İSİM”

Mehmet Emircan’ın bu çıkışından son derece memnun olduğunu dile getiren DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, Emircan’ın adaylık istemi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçemizin değerli isimlerinden Hamit Erdem ve Cumhur Güney’in belediye başkan adaylığı tekliflerimize sıcak bakmalarının ardından, partimizin tecrübeli ismi, ilçe eski başkanımız, ağabeyimiz, Aliağamızın sevilen isimlerinden Mehmet Emircan’ın böyle bir talepte bulunması bizi son derece mutlu etti. Mehmet Emircan tecrübeli bir siyasetçi ve Aliağalılar tarafından saygı duyulan bir isim. Hamit Erdem, Cumhur Güney, Mehmet Emircan ve temaslarımızı sürdürdüğümüz ilçedeki bazı önemli isimler üzerindeki istişarelerimizi sonlandırdıktan sonra tüm kesimlere hitap edecek, Aliağalıların sevgisini kazanmış bir ismi önümüzdeki günlerde belediye başkan adayı olarak açıklayacağız.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler