131019098
28 Nisan 2024, Pazar

KAZIM SAYIN: “BELEDİYEYİ TEKRAR KAZANMAK İSTİYORUZ”

17 Kasım 2018, Cumartesi 06:23

     


AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı tarafından aday adaylarının ve yönetim kurulunun davetli olduğu bir kahvaltı etkinliği düzenledi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın kahvaltıda yaptığı konuşmada, “2009’da bıraktığımız belediyeyi tekrar kazanmak istiyoruz” dedi.

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı aday adaylarını düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle bir araya getirdi. Etkinliğe AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bozduman’ın yanı sıra AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayları; Aydın Şimşek, Hür Erdem Ünal, Gürcan Alkan, Kazım Ulaş, Zülküf Koçoğlu, Aysun Laçinel Bölat, Mustafa Ermiş ve Mehmet Fesih Hançınar katılım gösterdi. Kahvaltıda AK Parti Aliağa İlçe Yönetimi de yer aldı.

Kazım Sayın “Aliağa’yı AK Belediyecilikle yeniden tanıştırmak istiyoruz”

Yapılan kahvaltının ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın bir konuşma yaptı. Sayın, “Biz bütün aday adaylarımıza yönetim kurulu üyeleri olarak aynı mesafedeyiz. Genel merkezimiz belediye başkan adayı olarak kimi gösterirse yönetim kurulu ve teşkilatımız olarak onun arkasında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hiçbir arkadaşım partimizin dışında bir duruş sergilemeyecektir. Buna müsaade etmeyeceğiz. Amacımız ve bütün hedefimiz, sayın başkanımızın gösterdiği 2023 hedeflerine yürüyebilmek için makul, mantıklı, her seviyede planlarımızı uygulamaktır. Bu planların biride Aliağa’yı AK Belediyecilikle yeniden tanıştırmak. 2009’da bıraktığımız belediyeyi tekrar kazanmak istiyoruz. Yapacaklarımız var. Planlarımız var. Bu aday şehrimizden çıkacaktır. Basından duyduğumuz kadarıyla biliyoruz dışarıdan aday gelme durumunu. Bize bildirilmiş böyle bir bilgi yok. Bu bir şehir efsanesi de olabilir. Teşkilatımız bize kimi gönderirse onu sahipleniriz. Aliağa için doğru yapılan ne varsa sonuna kadar yanında dururuz. Tahminime göre Aralık başı gibi ilçe belediye başkan adayımız belli olacaktır. Tabi ne kadar erken olursa aday adayı arkadaşlarımız için o kadar iyi olur. Zaman kıymetli. Vakit Aliağa vakti.” ifadelerini kullandı.

Gürcan Alkan, “Belediyeyi kim yönetecek o önemli”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın’ın ardından Aliağa Belediye Başkan Aday Adayları konuşmalarına başladı. İlk sözü Gürcan Alkan aldı. Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Alkan, “Partimiz dışarıdan veya içeriden kimi aday gösterirse onun peşinde olacağıma hepiniz huzurunda söz veriyorum. Kimin aday olacağı önemli değil. Belediyeyi kim yönetecek o önemli.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kazım Ulaş, “Sefer bizden, zafer Allah’tan”

Gürcan Alkan’ın ardından söz alan Kazım Ulaş, özel hayatından ve siyasi hayatından bahsederek sözlerine başladı. Ulaş, “ Yaşadığımız ilçenin sorunlarıyla daha iyi ilgilenip, taşın altına elimizi koyabilme adına ben de AK Parti’den aday adayı oldum. Belediyenin asli görevlerinin arasında vatandaşın hayatını kolaylaştırmak vardır. Aliağa’ya belediye başkanı olmak için kendimi yeterli görüyorum. Ama takdir tabi ki önümüzdeki hafta yapılacak olan temayülde teşkilat kademelerimizin ve sonrasında değerlendirmesini yapacak olan genel merkezimizindir. Sefer bizden, zafer Allah’tan.” ifadelerini kullandıktan sonra belediye başkanı olması durumunda Aliağa’nın trafik sorununu ve otopark sorununu çözeceğini de ekleyerek sözlerini sonlandırdı.

Mehmet Fesih Hançınar, “Hizmet için elimden ne geliyorsa yapacağım”

Kazım Ulaş’ın konuşmasından sonra sözlerine başlayan Mehmet Fesih Hançınar, “Aliağa’nın hassasiyetlerini biliyorum. Aliağa’yı AK Parti ile tanıştırırsak hükümetimizin de desteğiyle kalkınmanın sağlanacağını düşünüyorum. Amaç bu memleketin insanlarına hizmet etmektir. Rabbim nasip ederse, Aliağa insanı da teveccüh ederse ben bu göreve gelirsem Aliağa’ya hizmet için elimden ne geliyorsa yapacağım.” dedi.

Aydın Şimşek, “Nasipse hizmetkâr olacağız”

Mehmet Fesih Çınar’ın ardından Aydın Şimşek sözlerine başladı. Şimşek, “ Hedefimiz bayrağımızı Aliağa’ya taşımaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘biz halkın efendisi değil hizmetkarı olmaya geldik.’. Nasipse hizmetkar olacağız.” ifadelerinde bulundu.

Mustafa Ermiş, “Gayemiz Aliağa’yı daha yaşanılır hale getirmek”

Aydın Şimşek’in ardından Mustafa Ermiş sözlerine başladı. Ermiş, “Devlet tecrübemi başkanımızın gösterdiği ideallerle birleştirerek Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Gayemiz Aliağa’yı daha yaşanılır hale getirmek.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Aysun Laçinel Bölat, “Bizim sermayemiz alın terimizdir”

Aydın Şimşek’in sonrasında Aysun Laçinel Bölat söz aldı. Bölat, “Çok katılımlı bir partinin içinde olmaktan gurur duyuyorum. Hizmet için el ele veriyorsanız bunun meyvesini mutlaka alırsınız. Sonuçta buradaki amacımız Aliağa’ya ve Aliağa halkına hizmet etmek. Bizim sermayemiz yüreğimiz, alın terimizdir. Bu bağlamda gücümüzü ortaya koyup Adalet ve Kalkınma Partisini tekrar kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Hür Erdem Ünal, “Projelerimiz hazırlık aşamasında”

Bölat’ın sonrasında Hür Erdem Ünal sözlerine başladı. Ünal, “Projelerimiz hazırlık aşamasında. Taslak çalışmalarımız sürüyor. Partimiz teveccüh gösterip, aday gösterirse bu projelerle profesyonel anlamda sizlerin karşısına çıkacağız.” dedi.

Zülküf Koçoğlu, “İnsan odaklı çalışan biriyim”

Son olarak söz alan Zülküf Koçoğlu, “ Meslek hayatımda da hep insan odaklı çalışan biriyim. Projelerimi bu yönde hazırladım. Projelerimden birçoğu hazır durumdadır. Zamanla sizlerle paylaşacağım. Burada aday adayı arkadaşlarımızın çoğunluğu bizi mutlu ediyor. Daha yaşanılabilir bir kente hizmet edebilmek adına aday oldum. Bu görevi kendime uygun görüyorum. Aliağa’da doğan, Aliağa’da doyan herkesin belediye başkanı olabilmek adına bu görevi üstlendim.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların sonrasında çektirilen toplu fotoğrafın ardından kahvaltı etkinliği son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler