131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

3. LİG İÇİN KADER MAÇI

13 Nisan 2019, Cumartesi 06:21

     


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Grupta liderliği 1 puan farkla Belediye Derince Spora kaptıran Aliağaspor FK, ligin bitimine iki hafta kala Belediye Derince Sporu sahasında konuk edecek. Karşılaşma yarın (Pazar) Aliağa İlçe Stadında saat 15.00’te başlayacak.

BAL’ın 25.Haftasında 50 puanla ikinci sırada bulunan Aliağaspor FK, 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Kocaeli temsilcisi Belediye Derince Sporu ağırlayacak. Karşılaşma 3.Lig yolunda ya tamam ya devam niteliğinde büyük bir öneme sahip. Aliağaspor FK’da hedef taraftarının da güçlü desteği ile karşılaşmadan üç puanla ayrılmak ve son haftaya girilirken yeniden zirveye oturmak. Aliağaspor FK, grubunu lider tamamladığı takdirde 3.lig için play off’lara katılma şansını elde edecek.

Aliağaspor FK, ligin en kritik maçı için hazırlıklarını Aliağa Belediyesi Değirmendere Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde yapılan antrenman açma germe ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman yarım sahada oynanan taktik maçla son buldu. Futbolcuların hırslı ve motive halleri dikkatlerden kaçmadı.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler