131019098
20 Mayıs 2024, Pazartesi

SAKA: “SEÇİMLERİN TEK KAZANANI ALİAĞA”

13 Nisan 2018, Cuma 06:25

     


Aliağa Ticareti Odası (ALTO) meclis üyeliği ve meslek komitesi üyeliği seçimlerinin sonucunu değerlendiren Başkan Adnan Saka, bu seçimde kazanan ya da kaybeden olmadığını ifade ederek, “Seçimlerin tek kazananı var o da Aliağa.” dedi.

Aliağa Ticareti Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, önceki gün gerçekleştirilen meclis üyeliği ve meslek komitesi üyeliği seçimin ardından değerlendirmede bulundu. Saka, “Bilindiği gibi ALTO Meslek Komitesi, Meclis Asil ve Yedek Üyeleri’nin seçimini tamamlamış bulunmaktayız. Birlik ve beraberlik içerisinde, demokratik bir biçimde seçimlerimizi tamamladık. Tüm üyelerimize göstermiş oldukları sağduyu ve yoğun katılımları için teşekkür ederim. 14 meslek grubundan 31 Meclis Üyesi belirlenmiş oldu. 1579 faal üyesi bulunan odamızın 1251 üyesi oy kullanma hakkına sahip durumdaydı. Bu durumda seçimlere, 868 kişi katıldı, 864 oy geçerli sayılırken 4 oy ise geçersiz sayıldı. Sonucun Aliağa’mıza ve Odamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Herkes ilçemize hizmet için yola çıktı”

Bu seçimde kazanan ya da kaybeden olmadığını ifade eden Adnan Saka, “Seçimlerin tek kazananı var o da Aliağa. Çünkü herkes ilçemize hizmet için yola çıktı. Aliağa Ticaret Odası kuruluşundan bu yana meclisiyle, yönetimiyle, üyeleriyle Aliağa ekonomisinin güçlü ve başarılı geleceğe ilerleyişinde önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Biz göreve geldiğimizden beri tek bir hedefimiz vardı. O da kentimizin gelişmesine, ekonomisine katkı sağlamak ve yeni projeler üretmekti. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Yeni oluşacak Oda organlarımızın da, aynı heyecan ve aynı hedeflerle kentimize değer katacak projeler üretmeye devam edeceğinden eminim. Bu bir hizmet işi ve bir ekip işi.” diye konuştu.

“Ortak paydamız Aliağa”

Yaşadıkları şehre katkı sağlamanın kendileri için asli sorumluluk olduğunu vurgulayan Saka, “Bizlerin ortak paydası Aliağa’dır. Hep birlikte diyalog içinde bu şehrin ve Odamızın hizmetinde olmaya bundan sonrada devam edeceğiz. Bunun gayreti içinde olacağımızın bilinmesini istiyorum. Bu yoğun süreçte hizmet kalitesini üst noktada tutarak üyelerimizin işlemlerinde aksamaya sebebiyet vermeden fedakârlıklarla çalışan personelimize de teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha demokratik bir ortamda, saygı çerçevesinde ve yoğun bir katılımla gerçekleşen bu seçime, katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, kazananın ilçemiz olduğunu bir kez daha yinelemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler