131019098
19 Mayıs 2024, Pazar

1 KOMİSER 2 ÖĞRETMEN FETÖ’DEN TUTUKLANDI

15 Nisan 2017, Cumartesi 06:35

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ/PDY’ye yönelik çalışmaları kapsamında gözaltına alınan, örgütle bağlantısı bulunan 1 komiser ve 2 öğretmen tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik çalışmaları sürüyor. Örgütle bağlantısı olduğu ve örgütün haberleşme sistemi olan ByLock’u kullandığı gerekçesiyle aranan, İstanbul’da görevli Komiser M.G. (43) İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından Aliağa’da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ’ya bağlı eğitim kurumlarında öğretmen ve idareci olarak görev yapan, haklarında arama kararı olan bir karı-koca da Aliağa’da yakalandı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hakkında arama kararı çıkarılan G.K. ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hakkında arama kararı çıkarılan G.K.’nın eşi B.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından Aliağa’da yakalanarak gözaltına alındı. G.K., Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne, eşi B.K. ise Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi. Evli çift FETÖ bağlantılı oldukları iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler