131019098
20 Mayıs 2024, Pazartesi

KERPİŞÇİ: "TÜRKİYE’NİN GÜVEN VE İSTİKRARA İHTİYACI VAR"

14 Haziran 2018, Perşembe 06:32

     


İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, Türkiye’nin güven ve istikrara ihtiyacı olduğunu belirterek, “İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde ilk olarak OHALİ kaldıracağız, ülkemize güven ve istikrarı getireceğiz. İşte o zaman yatırımcı yatırım yapacak, istihdam artacak” dedi.

İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray ve milletvekili adayı Hayri Köseoğlu ile birlikte İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde sanayici iş insanlarıyla bir araya gelerek, iktidara geldiklerinde İzmir ve Türkiye için yapacaklarını anlattı.

Türkiye’nin son 4-5 yıldır ekonomi sorunlarla boğuştuğunu belirten Kerpişçi, “Hepiniz günlük hayatınızda krizin etkilerini vücudunuzun her hücresinde hissediyorsunuz. Türk ekonomisi bir türbülansın içerisinde ve giderek artan bir dış borç var. Bunun körüklediği yüksek enflasyon ve istihdamdaki azalma var. Kaynak bulmakta zorlanan bir Türkiye ekonomisiyle karşı karşıyayız. Maalesef 16 yılın sonunda bu kötü yönetim Türkiye Cumhuriyeti’ni 1923’ten bu yana karşılaştığı en büyük krizle yüz yüze bıraktı” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler