131019098
7 Mayıs 2024, Salı

PETKİM KAVŞAĞI’NIN ANİMASYONU HAZIR

4 Ekim 2017, Çarşamba 07:18

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Menemen-Çandarlı Otoyol Projesi kapsamında Petkim Kavşağı olarak bilinen alanda yapılacak düzenlemenin animasyon filmini paylaştı. Akbulut, Eski Garaj Mevkii’nde bulunan kavşağa yapılması planlanan Battı-Çıktı Projesi ile ilgili de gelişmeleri aktardı.

Menemen-Çandarlı Otoyol Projesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürerken Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Petkim Kavşağı olarak bilinen alanda yapılacak yeni kavşak projesinin animasyon filmini şahsi sosyal medya hesabından paylaştı. Akbulut, paylaşımına, “Söz verdiğimizden daha büyük ve görkemli Aliağa- Petkim Köprülü Kavşağını animasyonda olduğu gibi yapacağız. Bütün söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Ne dedik, ‘Aliağa Her Şeyin En İyisine Layık’ ve gereğini yerine getiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Mesajını ekledi.

BATTI ÇIKTI İHALESİNİ ALAN FİRMA İKİ HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK

Çalışmalar hakkında bilgi aldığımız Akbulut, ayrıca Eski Garaj Mevkii’nde bulunan kavşağa yapılması planlanan Battı-Çıktı Projesi ile ilgili de gelişmeleri aktardı. 5 Eylül tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Battı-Çıktı Projesi ile ilgili firmalardan tekliflerin alındığını ifade eden Yaşar Akbulut, 2 hafta içerisinde ihaleyi alan firmanın netleşeceğini ve ardından da projenin inşasına başlanacağını kaydetti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler