131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ALİAĞA BAYRAMLAŞTI

5 Eylül 2017, Salı 06:47

     


Aliağa’da protokol üyeleri ve vatandaşlar, Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Aliağa’da bu yılda Aliağa Kaymakamlığı’nca düzenlenen Kurban Bayramı programında protokol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar Engelsiz Park Kafe’de bayramlaştı. Bayramın ilk günü gerçekleştirilen programa; Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Engin Uysal, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren’in yanı sıra Aliağa da bulunan siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Protokol üyelerinin, programa katılan vatandaşlar ile bayramlaştığı programda Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, huzur dolu bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu. Bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü; şehitlik ile şehit ve gazi ailelerini ziyarette bulundular.

Ak Parti’de Kerem Ali Sürekli ziyareti

Kurban Bayramı’nın 2. günü Ak Parti İlçe binasında partililerle bir araya gelen ilçe yönetiminin bayramlaşma programına Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de katıldı. Sürekli’nin katıldığı bayramlaşma programına Aliağalı partililerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Bayram programı dolayısıyla arife günü Aliağa’ya gelen Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile İzmir Demir Çelik'i ziyaret etti. Programına mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek devam eden Sürekli buradaki programının ardından Güzelhisar Mahallesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnafla bir araya gelen Sürekli, esnafın ekonominin can damarı olduğunun altını çizdi. Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz'ı da makamında ziyaret eden Kerem Ali Sürekli, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MHP, Belediye Başkanı eşliğinde bayramlaştı

MHP Aliağa İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Kurban Bayramı’nın ilk günü parti binalarında üyeleriyle bir araya geldi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma programına çok sayıda teşkilat üyesi katılım gösterdi.

CHP bayram boyu ziyaretlerini sürdürdü

CHP Aliağa İlçe Örgütü bayramın ilk günü ilçe binalarında bir bayramlaşma programı düzenledi. Saat 17.00 ‘da gerçekleşen programda İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve ilçe yönetimi üyelerle tek tek ilgilenerek bayramlarını tebrik etti. Bayramlaşma sonrası Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programa katılan CHP İlçe Yönetimi üyeleri aynı gün Şehitliğe de bir ziyarette bulundu. Kurban Bayramı’nın 3 günü ise İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın öncülüğünde partililer Aliağa Cemevi’nde dökülen kurban lokmasına katılarak Alevi yurttaşlarla bayramlaştılar.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler