131019098
7 Mayıs 2024, Salı

“ALİAĞA FİNAL” İLK MEZUNLARINI VERDİ.

7 Haziran 2016, Salı 07:40

     


Dershanelerin liseye dönüştürülmesinin ardından  Özel Aliağa Final Temel Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Özel Aliağa Final Temel Lisesi’nde eğitim öğretim gören 12’nci sınıf öğrencileri için  Zeytinli Park’taki Açık Hava Tiyatrosu’nda  düzenlenen mezuniyet töreni oldukça yoğun bir kalabalığa sahne oldu.

Manisa Final Temel Liseler yönetim temsilcisi Orhan Ektaş, Özel Aliağa  Final Temel Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile öğrencilerin velilerinin katılımıyla gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başladı.

Törende açılış konuşmasını yapan Özel Aliağa Final Temel Lisesi yöneticisi Çağlayan Atay, Final Liseleri’nin ilk mezunlarını vermesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız öğrencilerimizi bugün buradan uğurluyoruz. Bilinmeli ki her mezuniyet bir başka sürecin başlangıcıdır. Sizler Aliağa Final Lisesi’nin birincileri olarak kalplerimizdeki yerinizi hep koruyacaksınız. Biz Final ailesinin her ferdi, Aliağa için, Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz, bize emanet edilen çocukları kendi çocuklarımızdan ayırmamaya, onları anne ve babalarına, vatanına ve milletine yararlı, bayrağına bağlı evlatlar olarak yetiştirmeye devam edeceğiz, başarıları için sabah akşam onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize  bundan sonraki hayatlarına  başarılar diliyorum Allaha emanet olun” dedi.

İlk kez mezunlarını veren Final Temel Lisesi mezuniyet töreninde daha sonra okulda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okul birincisi Gülçiçek Karaman adını ölümsüzleştirmek üzere okul kütüğüne isminin yazılı olduğu şilti çaktı. Daha sonra her öğrenci tek tek platforma çağırılarak diplomaları verildi. Birbirinden renkli anlara sahne olan Final Temel Lisesi mezuniyet töreninde son olarak kep törenine geçildi. Öğrenciler keplerini fırlatarak gece boyu devam eden mezuniyet eğlencesinde doyasıya eğlendiler.

(Nimet Ergün)







 
Son Eklenen Haberler