131019098
19 Mart 2024, Salı

YENİŞAKRAN’A DOĞALGAZ MÜJDESİ

12 Aralık 2017, Salı 06:39

     


Aliağa Yenişakran Mahallesi’ne doğalgaz getirtebilmek için uzun zamandır çaba harcayan muhtar Metin Yıldız, sonunda başarılı oldu. İzmir Gaz Yetkilileri ile Aliağa Belediyesi’nde yapılan görüşmeden olumlu sonuçlar alındı.

Geçtiğimiz yıl, Yenişakran Mahallesi’ne doğalgaz getirtebilmek için mahalle halkından topladığı imzalarla İzmirgaz firmasına başvuruda bulunan Muhtar Metin Yıldız, başvurusuna olumlu yanıt alamamasına rağmen pes etmedi. Yıldız, dün Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın makamında İzmirgaz yetkilileri ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuçlar aldı. Serkan Acar’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile firma yetkililerinin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Altan Yıldırım ve Murat Yaman da katıldı.

Yapılan görüşmede Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, mahalle sakinlerinin doğalgaz konusundaki taleplerini daha önce defalarca İzmirgaz yetkililerine iletmesine rağmen olumlu sonuç alamadığını dile getirdi. Mahallelerine doğalgaz gelmesi için İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’den tekrar talepte bulunan Muhtar Yıldız, bu defa olumlu yanıt aldı. Genel Müdür Yetik, 2018 yılı içerisinde Yenişakran’da doğalgazın altyapı çalışmalarına başlayabileceklerini müjdeledi.

İzmirgaz yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından açıklamada bulunan Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, doğalgaz konusunda girişimlerinin başarıya ulaşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Yapılan görüşmede birkaç ay içerisinde Yenişakran’da doğalgaz ile ilgili çalışmaların başlayacağının konuşulduğunu ifade eden Yıldız, bir diğer hedeflerinin de mahallelerinin altyapı ve kanalizasyon eksikliğinin giderilmesi olduğunu söyledi. Yıldız, bu konuda da İzmir Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerde bulunacaklarını, doğalgaz çalışmaları ile birlikte diğer altyapı eksikliklerinin de giderilmesini talep edeceklerini vurguladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler