131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

İZSU’YA İSYAN BÜYÜYOR

13 Eylül 2017, Çarşamba 06:28

     


Aliağa’da İZSU’nun gidermekte geciktiği arızalar ve şebekelerde meydana gelen sızıntılar nedeniyle vatandaşın tepkisi her geçen gün büyüyor. Yeni Şakran Mahallesi, Bozburun Mevkiinde günlerdir müdahale edilmeyen içme suyu şebekesindeki patlak, civardaki tarla ve bahçeleri adeta göle çevirdi.

Aliağa’nın birçok mahallesindeki içme suyu şebekelerinde zaman zaman yaşanan patlamalar vatandaşları isyan ettirdi. Özellikle Yeni Mahalle, Yalı Mahallesi, Kültür Mahallesi, Yeni Şakran Mahallesi’nde sıklıkla meydana gelen arızalar ve su patlaklarına zamanında müdahale edilmemesine vatandaşlar tepki gösteriyor. Defalarca telefonla aranmasına rağmen günlerce ve haftalarca İZSU tarafından hiçbir arızaya müdahale edilmediğini, ekiplerin sürekli olarak geciktiğini belirten vatandaşlar, artık bu konudaki sitemlerinin yetkililer tarafından duyulmasını istiyor.

ARIZALAR BIKTIRDI

Son olarak, Yeni Şakran Mahallesi, Bozburun Mevkiinde günlerdir müdahale edilmeyen içme suyu şebekesindeki patlak, civardaki tarlaları ve bahçeleri adeta göle çevirdi. Bölgedeki yazlık sitelerde yaşayan vatandaşların verdiği bilgilere göre yaklaşık 1 haftadır patlak olan içme suyu şebekesinden akan sular önce tarlalara doldu, buradan da denize akmaya başladı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Ekiplere haber vermemize rağmen arızaya 1 haftadır müdahale edilmiyor. Burada boşa akan suyun faturasını da biz ödüyoruz. En başta milli servete yazık. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Yaşanan bu arızalar bizi bıktırdı. Artık bu sorunlara bir çözüm üretilsin, arızalara zamanında müdahale edilsin.” diyerek çağrıda bulundu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler