131019098
7 Mayıs 2024, Salı

İSTANBUL’A FUAR GEZİSİ

14 Nisan 2018, Cumartesi 06:44

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Otomotiv yan sanayi yedek parça, aksesuar ve servis ekipmanları işiyle uğraşan üyelerine, İstanbul ve Automechanika Fuar gezisi düzenledi.

Aliağa Sanayi Sitesi esnafının birlikteliğini arttırmak, yeni teknoloji ile buluşturmak, yeni yer ve kültür tanıtımını sağlamak amacıyla düzenlenen İstanbul gezisi yoğun ilgi gördü. Otobüsle İstanbul’a giden Esnaf Odası üyelerinin ilk durağı İstanbul TÜYAP’ta açılan Automechanika Fuarı oldu. Devasa fuar alanında her sektöre uygun üreticinin perakendeciyle buluştuğu, son sistem teknolojiler ile donatılmış yeni ürünlerin sergilendiği organizasyonda, işletmelerinin geleceği ve yatırımları için gerekli bilgileri alan oda üyeleri, kısa bir İstanbul turu yaparak hoşça vakit geçirdiler.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, fuar ziyaretinin çok güzel geçtiğini belirterek, bundan sonra da farklı fuarlara katılacaklarını ve ilçede bulunan esnaflar için farklı organizasyonlar düzenleyeceklerini belirtti. Fuara katılan esnaf, ilk kez fuar gezisi düzenleyen Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk’e teşekkürlerini ilettiler.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler