131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ALİAĞA GENÇLİĞİ ATA’SININ HUZURUNDA

20 Mayıs 2016, Cuma 06:23

     


Ankara Valiliği tarafından terör saldırısı ihbarları sebebiyle önce izin verilmeyen, ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin valilik kararına rağmen gerçekleştireceğini söylediği 19 Mayıs Yürüyüşü, İçişleri bakanlığı ile ikili görüşmelerin ardından güzergahı değiştirilerek yapıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da gençlerle beraber Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürüdü. Yürüyüş sonunda Anıtkabir girişinde bir konuşma yaparak “Biz birilerinin önüne diz çökmeyiz” diyen Kılıçdaroğlu ile bol bol fotoğraf çektiren CHP’li gençler arasında Aliağa İlçe Gençlik Kolları da vardı.

“BARİKATLARIN ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ*

Yürüyüşten sonra bir açıklama yapan CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Berkay Aktaş şunları söyledi: “Diktaya karşı yürüyüşümüz diktanın tüm yasaklarına inat IŞİD terör örgütünün bomba tehdidine, valiliğin önümüze engel koymasına rağmen gençlik örgütleri olarak büyük bir dik duruş sergileyerek 15 bin kişiyle Atamızın huzuruna giderek tamamladık. Gençlik Kolları İzmir İl Başkanımız Sayın Sinan Sarıküse’nin dediği gibi, uğrunda ölüme gidilecek düşünceleriniz varsa davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bu ülke güzel ve aydınlık günler görecekse biz gençlik örgütleri canımız pahasına da olsa bütün tehditlere rağmen alanlarda halkımız için barikatların arkasında durmaya devam edeceğiz.”

(BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler