131019098
7 Mayıs 2024, Salı

EYLÜL VE ELİF YARDIM ETMEYE DEVAM EDİYOR!

24 Ekim 2017, Salı 06:30

     


Geçtiğimiz hafta Sanat Sokağı’nda keman çalıp, ayraç satarak sokakta yaşayan hayvanlar için yardım toplayan Elif ve Eylül, kış gelmeden tekrar yardım topladılar.

Yaptıkları iyilikle tüm kalpleri fetheden “İKİ MİNİK KALPTEN SOKAKTAKİ CANLARA YARDIM” diyerek haberini yaptığımız ve sonrasında okullarında da ilgi odağı olan Elif ve Eylül, Aliağalılara bir kez daha örnek olmak isteyerek geçtiğimiz hafta sonu Sanat sokağında keman çalıp ayraç satarak sokak hayvanlarına yardım topladılar.

Gün boyu sanat sokağında keman dinletisi yaparak ve ayraç satışı sokak hayvanlarına mama almak için yardım toplayan Elif ve Eylül, yoldan geçen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştılar. İki küçük kız kendilerinin gösterdiği duyarlılığı tüm arkadaşlarının ve Aliağalı yetkililerin de aynı özeni ve duyarlılığı göstermelerini istediler. Eylül’ün annesi Gülcan Tufan Bulunti kızının ve arkadaşının çabasına ilişkin, “Kış gelmeden bir daha sokağa çıkmak ve yardım toplamak istediler. Harçlığını veren öğrencilere, aldığı ayıracı bir daha satın diye bırakan öğretmene, durup tebrik eden amcaya, ilgisinden ötürü Erkmen'e, her seferinde destek olan babalara, kardeşlere, kedileri besleyen Hivda’ya, duyarlı davranıp küçükte olsa desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.” diyerek topladıkları para ile mama satın aldıklarını dile getirdi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler