131019098
7 Mayıs 2024, Salı

YAZ SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

17 Temmuz 2018, Salı 06:34

     


Aliağa Belediyesi, yaz ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında sinema keyfini mahallelere taşıyor. İlk gösterim bugün saat 21.00’de Uzunhasanlar Mahallesi’nde yapılacak.

Aliağa Belediyesi, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri izleyiciyle buluşturacak. Farklı mahallelerde, parklarda ve meydanlarda halkın bir araya geleceği alanlarda kurulacak perde sinemaseverleri ağırlayacak. Yaz Sinema Günleri kapsamında Temmuz ayı sonuna kadar senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ‘Aile Arasında’ isimli komedi filmi farklı mahallelerde perdeye aktarılacak. Tamamı ücretsiz olacak gösterimler, açık havada 'nostaljik' sinema keyfi yaşatacak. Gösterimler esnasında izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramı da yapılacak.

Filmin Temmuz ayı takvimi ise şöyle; 17 Temmuz Uzunhasanlar Mahallesi, 19 Temmuz Yeni Şakran Mahallesi Sahil Meydanı, 23 Temmuz Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı, 24 Temmuz Siteler Mahallesi, 26 Temmuz Helvacı Mahallesi, 30 Temmuz Uzunhasanlar Mahallesi, 31 Temmuz Yeni Mahalle.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler