131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ALİAĞA, ABDURRAHİM BAŞKANI UĞURLADI

16 Kasım 2021, Salı 06:47

     


Dün sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir (58) son yolculuğuna uğurlandı.

Aliağa'da 2009 yılından bu yana MHP İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Abdurrahim Aydemir, dün sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonrası Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aydemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz hafta annesi Naime Aydemir'i kaybeden Abdurrahim Aydemir'in ani vefatı, ailesini, sevenlerini ve MHP teşkilatlarını büyük üzüntüye boğdu.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM OLDU

58 yaşında hayatını kaybeden Abdurrahim Aydemir için yakınları, sevenleri ve MHP milletvekilleri ile yöneticileri, Aliağa Demokrasi Meydanı'nda toplandı. Cenaze törenine; İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Aliağa Merkez Cami'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahim Aydemir, Aliağa Kabristanlığında toprağa verildi. Abdurrahim Aydemir, geçtiğimiz hafta annesi Naime Aydemir'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.

ABDURRAHİM AYDEMİR KİMDİR?

Evli ve iki çocuk sahibi olan Abdurrahim Aydemir, 1963 yılında Erzurum’un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. Aliağa’da uzun yıllardır ticaretle uğraşan Aydemir, 2009 yılından bu yana MHP İlçe Başkanlığı görevini sürdürüyordu. Aydemir, son olarak geçtiğimiz yıl yapılan 13. Olağan İlçe Kongresi’nde 5. kez MHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevine seçilmişti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler