131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

Kışın En Sıcak Parçası: Kaşe Kaban

2 Şubat 2024, Cuma 18:44

     


Kış aylarında vücudu çepeçevre saran sıcak, soğuk dengesini profesyonel şekilde ayarlamayı destekleyen kaşe kaban modelleri bu yılın kış trendleri arasında yer alıyor. Birbirinden şık kaşe kaban ve montlar yenilenen kış trendine farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Gardıropların eskimeyen ve vazgeçilmez parçaları kaşe kabanlar özel davetlerde şık bir kombin oluşturmak için tercih edilebiliyor.

Sonbahar dönemi ile beraber açığa çıkan kış aylarında ise sıklıkla kullanılan günlük hayatın kurtarıcısı kaşe kaban modelleri minimalist tarz ve tok duruşuyla kaliteyi arttırıyor. Kaşe kaban mont modelleri daha çok sıcak renk geçişlerinden oluşuyor. Konforlu olması kumaş yapısındaki kalite kadınların en çok tercih ettikleri vazgeçilmez kıyafet parçaları arasında yer almasını sağlıyor.

 

Kışlık Kadın Kaban Modelleri

Kışlık kalın kaşe kaban modelleri; yünlü ve kapüşonlu seçenekleri ile daha çok öne çıkıyor. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir kuşaklı kaşe kaban modelleri, belden bağlamalı tasarımıyla tercih edilebiliyor. İç astarlı, kelebek yaka ve çift cepli oversize modeller ise hemen her kombinle uyum sağlayabildiği için daha çok tercih ediliyor.

 

2023-2024 Kaşe Kaban Renkleri

2023-2024 kış sezonunda öne çıkan kahverengi ve krem tonlarında kışlık kaşe kaban modelleri, balık sırtı detaylı oversize kısa ya da uzun kol detayı ve çift cepli, geniş kesim yünlü kapüşonlu, kürklü ya da peluş modellerinden oluşabiliyor. Yeni sezona damga vuran en popüler kaşe kaban renkleri siyah, gri, bej, krem, bordo, ekru sayılabilir. Kadınlar kadar erkek stilinde de öne çıkan kaban modelleri daha çok pastel renklerde ve düz kumaşlardan oluşuyor. Siyah, kahverengi, gri veya lacivert tonları daha çok tercih edilirken klasik kesim ya da ceket yaka kabanlar popülerliğini koruyor.

 







 
Son Eklenen Haberler