131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Su Pınarları ile Sağlıklı ve Pratik Su Tüketimi

19 Nisan 2017, Çarşamba 11:53

     


 

Su ihtiyacımızı pratik olarak karşılayan, sıcak ve soğuk suya kolayca ulaşmamızı sağlayan su sebilleri, günlük yaşantımızın artık birer vazgeçilmez parçası haline gelmiştir.  İş yeri, ofis, ev ve hastaneler başta olmak üzere pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilen su sebillerinin soğuk ve sıcak haznelerinin yanında normal su musluğuna sahip olması her türlü su ihtiyacımızı karşılamaktadır.

Su Sebillerinin Avantajları

Su tüketiminin vücudumuzun hayati önem taşıyan organlarına fayda sağlamasını düşünecek olursak, su sebillerinin bu noktada büyük önem taşıdığını söylememiz yanlış olmaz. Su sebili ile su içme alışkanlığınızı pekiştirebilirsiniz. Su sebilinin bir diğer avantajı ise yazın soğuk su ihtiyacını buzdolabına gerek duymadan karşılamasıdır. Soğuk su için buzdolaplarını sürekli aç – kapa yapılmasını önleyerek buzdolaplarının ömrünü uzatmaktadır.

 

Su Sebili Temizliği Sağlığınız Açısından Önemlidir

Sağlıklı su tüketimi için her gün kullandığınız su sebillerini periyodik olarak temizlemelisiniz. Su sebilleri genelde kullanıldığı alanda doğal ve özel temizlik malzemeleri ile temizlenebilmektedir. Su sebilinizi temizlemeden önce kapatınız ve fişini prizden çekiniz. Sebilinize elektrik gelmediğinden emin olunuz. Muslukları açınız ve 1 litre su akmasını sağlayınız. Damacanayı sebilinizin üzerinden çıkartınız. Tahliye çıkışlarının altına bir kap yerleştiriniz ve tahliye tıpalarını açarak suyun tamamen boşalmasını bekleyiniz. Tahliye tıpasını tekrar yerine taktıktan sonra sebilinizi daha sağlıklı kullanabilirsiniz.

2 litrelik sıcak, 5 litrelik soğuk su kapasitesi ile Uğur Su Pınarları sizlere gün boyu pratik bir kullanım sağlarken her ortama uyum sağlayacak tasarımlara sahiptir. Uğur marka su pınarlarını detaylı incelemek için www.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler