131019098
11 Mayıs 2024, Cumartesi

ALTO, AİDAT ÖDEMELERİNE KOLAYLIK GETİRDİ

6 Şubat 2016, Cumartesi 06:38

     


Aliağa Ticaret Odası (ALTO) üyesi Bin 750 firma, oda aidat ödemelerini internetten kredi kartlarıyla yapabilecek, gecikmiş borçlarını ise taksitlendirebilecek. ALTO, aidat borcunu ödemek isteyen ancak zamansızlıktan yakınan üyelerine internet üzerinden ödeme kolaylığı getirdiği sistemi devreye soktu. Yeni uygulamayla ALTO üyeleri, www.alto.org.tr adresi üzerinden ‘aidat ödeme’ işlemlerini gerçekleştirebilecek.

GECİKMİŞ AİDATLARA TAKSİT İMKÂNI

Aynı sistemle gecikmiş aidatların da 4 veya 6 taksite bölünerek kredi kartıyla ödenebileceğini açıklayan ALTO, üyelerinin kolaylıkla ve güvenli bir şekilde online olarak işlem yapabilmeleri için gerekli tüm altyapının sağlandığını duyurdu. Borçların kredi kartına taksitle ödenebilmesi konusunda adım atan ALTO, bu kapsamda daha önce Türkiye İş Bankası Aliağa Şubesi ile yapılan anlaşmaya ek olarak Yapı Kredi Bankası Aliağa Şubesi ile anlaşma sağladı. Hayata geçirilen hizmetler ile üyelerine kolaylık sağlamayı amaçladıklarını belirten Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Bankalarla yaptığımız anlaşmalar ile World ve Maximum kart sahibi olan üyelerimizin gecikmiş aidatlarını 4-6 taksite bölerek kredi kartıyla ödeme imkânı sağladık. Ödeme için internet sayfasındaki e-oda menüsü tıklanarak, buradaki Oda Sicil Numarası bilgileri girilerek ödemeler yapılabilmektir” dedi.

ÜYE BİLGİLERİ GÜVENDE

İnternet ortamında yapılacak işlemlerde güvenlik konusunda endişe edilmemesi gerektiğini ifade eden Saka, “SSL güvenlik protokolü aracılığıyla, hiçbir üyemizin kredi kartı bilgileri sistemimizde saklanmamaktadır. İnternet sitemize verilen kredi kartı bilgileri şifrelenerek bankaya gönderilmekte ve bu işlem sırasında kredi kartı bilgilerine herhangi birinin ulaşabilmesi mümkün değildir. İnternet sitemizde gelişmiş güvenlik sistemlerinin kullanılması sayesinde üyelerimizin bilgileri güvenlik altındadır” şeklinde konuştu.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler