131019098
7 Mayıs 2024, Salı

MİMAR SİNAN MAHALLE MUHTARI KAMİL GEDİK: “SU VE ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM İSTİYORUZ’

2 Ekim 2017, Pazartesi 06:27

     


‘Muhtarların Sesi’ nde bu hafta Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Kamil Gedik ile mahallenin taleplerini, tamamlanmış ve eksik kalan çalışmaları hakkında konuştuk.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Kamil Gedik, mahallelerinde kanalizasyon çalışmaların neredeyse bitmekte olduğunu, devam eden yol çalışmalarının da bittiği zaman çok faydalı olacağını aktararak sözlerine başlıyor.

‘Sular tazyikli akmıyor’

Mahallelerinde var olan en önemli iki sorundan birini yukarı mahallede gerçekleşen en ufak bir su kesintisinden sonra su tazyikinin tekrar normal basınçta akmaması olarak tarif eden Gedik, bu sıkıntının kimi zaman 2-3 günü bulabildiğini, diğer sorunun ise rüzgarlı havalarda sokak aydınlatmalarında yaşanan elektrik kesintilerinin uzun sürmesi olarak belirtiyor. Su ve elektrik kesintilerine yönelik sıkıntılarının giderilmesinin ardından neredeyse hiçbir problemlerinin kalmayacağını vurgulayan Muhtar Gedik, “Bir de gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyalleşebileceği, oyun oynayıp vakit geçirebileceği bir parka ve yeşil alana ihtiyacımız var.” diyor.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler