131019098
7 Mayıs 2024, Salı

HAMZA DAĞ’DAN İLK ZİYARET ALİAĞA’YA

6 Haziran 2017, Salı 06:32

     


Ak Parti İzmir milletvekiliyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın A takımında AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Hamza Dağ, görevini devralmasından sonra ilk ziyaretini Aliağa İlçe Teşkilatına yaptı.

Aralarında Ak Parti İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Ak Parti ilçe Başkanı Yaşar Akbulut’un da bulunduğu Aliağalılar İlçe binası önünde Hamza Dağ’ı coşkuyla karşıladı. İlçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Yaşar Akbulut Hamza Dağ’ın daha önce Aliağa Gençlik kollarında görev yaptığına vurgu yaparak “Kendisini ilerlediği yolda edindiği başarıdan aldığı görevden dolayı tebrik ediyoruz. Bir laf vardır öncede refik sonra tarik. İşte o refikliği net gösteren birkaç milletvekilimizden biride Hamza Dağ’dır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Ak Parti İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli de yaptığı konuşmada tebriklerini sunduktan sonra İzmir olarak gurur duyduklarını ifade etti. “Teşkilatımızın yetiştirdiği bir kardeşimize çok kıymetli bir görev verildi. Hamza Dağ her zaman çalışkan ve özverili bir kardeşimizdir. İnanıyorum ki kendisini çok daha önemli görevlerde de görebileceğiz.” diyen İl Başkanı Bülent Delican da Hamza Dağ’ın çalışkanlığında 2019 yerel seçimlerinde İzmir’i kazanacaklarını vurguladı.

Pazartesi günü Genel Başkan yardımcılığı görevinin kendisine iletilmesinin ardından 30 ilçeyi gezmek ve birlikte olmak gerektiğine karar verdiğini, bu sebeple ilk ziyaretini de Aliağa İlçe teşkilatına yaptığını söyleyen Dağ “ Teşkilatın içinden geldim ve bu süre zarfında hep beraberdik. İnşallah aldığımız görevi hakkıyla yerine getireceğiz” dedi. Yaşadığımız dönemde Ak Partiye çok önemli bir misyon yüklendiğini belirten Hamza Dağ İzmir de daha önemli başarılar kazanmak için canla başla çalışmak gerektiğini, tek hedefinin Ak Parti ile birlikte davaya katkı sağlamak olduğunu vurguladı.

Dağ; özellikle bu süreçte Ak Parti ile yönetiliyor olmanın, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yönetilmenin büyük bir şans olduğunu, gelecek dönem yerel seçimlerinde tüm halkın desteğiyle İzmir olarak zafer kazanacaklarına inançlarının olması gerektiğini söyledi.

Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sorulan sorular üzerine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve gayrıresmi baş danışman Ömer İşlek’in Akbulut’a yönelik yazdıkları mesajların gereğinin Aliağa İlçe Teşkilatı tarafından yapılacağını söylerken; yine Acar ile ilgili iddialar ve soruşturma izni için de “Biz, Aliağa’nın önünü açmak için her zaman yardımcı olmaya çalıştık. Bu projeleri hayata geçirirken de bizden yardım istendiğinde, bu düşünceyle hareket ettik. Ancak bizim bilgimiz dışında ve yasalara aykırı uygulamalar yapılmışsa, adalet önünde hesabı verilir.” şeklinde konuştu. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantının ardından Ak parti Genel başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve beraberindekiler Dikili’ye geçmek üzere yola çıktılar.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler