131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

DOĞRUER, GEÇEN ÜÇ YILINI ANLATTI

8 Nisan 2017, Cumartesi 07:16

     


Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bakırçay Bölgesi’nde görev yapan medya mensuplarına yönelik bir kahvaltı düzenleyerek 30 Mart 2014 seçimlerinden bu yana yaptıklarını ve yakın gelecekte hayata geçirilecek projelerini anlattı.

Kınık Belediyesi’nin hizmete açtığı Sakız Adası’nda düzenlenen kahvaltıya bölgedeki yerel radyo ve gazete muhabirlerinin yanı sıra ajans temsilcileri katıldı. Konuşmasında, hayata geçirilen projelerin maliyetlerinin belediye bütçesinin çok üstünde olduğunu belirten Doğruer, iktidar partisine mensup bir belediye başkanı olmanın avantajının bu şekilde ortaya çıktığını ifade ederek bu avantajın da Kınıklıların lehine önemli bir fark oluşturduğunu söyledi.

Aliağa-Bergama İZBAN hattının Kınık’a kadar uzatıldığının müjdesini de veren Doğruer, Bergama-Kınık hattının geçtiğimiz günlerde yapılan ihaleye dahil edildiğini, dolayısıyla yeni bir ihale sürecinin beklenmeyeceğini ifade etti. Önümüzdeki günlerde Bakırçay Üniversitesi’ne bağlı bir Ziraat Fakültesi kurulması konusunda girişimlerde bulunduğunu ve söz aldığını belirten Doğruer, mümkün olan en kısa sürede bu projenin de hayata geçirileceğini söyledi.

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu’nda Türkiye genelinde evet çıkacağına inandığını söyleyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, kendi ilçesinde de evet oylarının ağırlıklı olduğunun altını çizdi.

(BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler