131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

BAŞKAN ACAR “İŞÇİYİ TOKATLADI” İDDİASI

8 Kasım 2018, Perşembe 11:09

     


Aliağa Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Yunus Narin (30) Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından tokatlandığını iddia etti ve savcılığa başvurdu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın, belediyenin temizlik işlerinde çalışan personel Yunus Narin’e (30) tokat attığı iddia edildi. İşçi Narin, konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Narin, dün sabah gerçekleştiğini iddia ettiği olay için verdiği ifadede delillerini savcılığa sundu. Başkan Acar’ın personelle yapılan kahvaltılı program sonrasında hastalık durumlarında bile izin verilmediğini söyleyen ve bu yüzden rapor almak zorunda kaldıklarını ileten Narin’e tepki gösterdiği iddia edildi. Daha sonra, sosyal medyadan paylaşım yaptığını gerekçe göstererek Narin’in yanına gelen Acar’ın fiziki müdahalede bulunduğu, başkanın şoförü Mete Vural’ın da Narin’in arkadan kafasına vurup boğazından tutarak oradan uzaklaştırdığı öne sürüldü. Narin, Acar’ın kendisine tokat attığını iddia ederek olayı hukuki makama taşıma kararı aldı.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPMADI

İddialar üzerine Belediye Başkanı Serkan Acar, herhangi bir açıklama yapmadı. Bazı belediye yetkilileri ise herhangi bir darp olayının yaşanmadığını, kamera görüntülerinde de böyle bir şeye rastlanmadığını, şoför Mete Vural’ın ise başkana bir darp girişimi olmaması için refleksle temizlik işçisini iterek oradan uzaklaştırdığını iddia ettiler.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler