131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ES GROUP’DAN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE DOĞAL BİR TEŞEKKÜR…

12 Mayıs 2017, Cuma 06:23

     


Sosyal sorumluluk ve toplumsal kampanyalara verdiği destekle adından söz ettiren ES GROUP yine doğa dostu bir kampanyaya öncülük ediyor.

Bir süre önce, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerek Kahramanmaraş’taki Kavşut İlköğretim Okulu ve Altınova Çiçek Ortaokulu/İlkokulu’na gönüllülerden toplanılan kitap, kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıyafet bağışı gerçekleştiren ES Group, bu kampanyaya yardımda bulunan gönüllülere yine bir doğa kampanyasıyla teşekkürlerini sunacak. Sektöre iş hayatı dışında toplumsal projeler konusunda da öncülük eden ES Group, köy okulları kampanyasında destekleriyle minik öğrencilere ışık olan her gönüllü için bir fidan diktirdi. İzmir-Bornova’da bulunan Işıkkent ağaçlandırma alanına her bir destekçi adına ayrı ayrı dikilen fidanlar için ES Group, tüm kampanya destekçilerine teşekkürlerini iletmek için bir de sertifika gönderecek.

Toplumsal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten ES Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, “ES Group olarak iş hayatındaki sorumluluklarımız ve hedeflerimizin dışında toplumsal sorunlara da eğilmemiz gerektiğinin bilinciyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda eğitimden çevre sorunlarına kadar toplumsal farkındalık yaratacak her projenin içinde bulunmaya gayret ediyoruz. Bir kuruluşun büyüklüğü çevresine sağladığı manevi değerle ölçülür.” diyerek projelere aktif olarak desteğe devam edeceklerini ifade etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler