131019098
19 Mart 2024, Salı

KADIN MECLİSİ’NDEN ALİAĞA’YA ZİYARET

12 Aralık 2017, Salı 06:40

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri fikir alışverişinde bulunmak ve kadınlar için yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Aliağa’da bir dizi ziyarette bulundu.

Aliağa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan ile Kadın Meclisi Başkanı Berrin Argunhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret programında İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Aliağa’yı yakından tanıma fırsatı buldu. Aliağa Belediyesi’nin projelerinden olan Ağapark ile Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı, Aliağa Kadınlar Lokali, Öğretmen Evi, Sanat Sokağı ve Zeytinli Park’ı gezen İzmirli kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Harun Selim Tosun, ziyaretçileri yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’ya ziyarette bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyelerini makamında ağırladı. Başkan Serkan Acar, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette belediyenin kadınlar için gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Başkan Acar, Aliağa tarihini anlatan ‘Aliağa Kent Kitaplığı’ serisine ait özel kutusunda dörtlü set halinde bulunan kitapları hediye etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler