131019098
11 Mayıs 2024, Cumartesi

LİSE MEZUNLARINA ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU

14 Şubat 2018, Çarşamba 06:40

     


Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yerleştirme kursları kapsamında lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursu açıyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin; okul müfredatına ilişkin kazanımlarını tekrarlamayı, eksikliklerini gidermeyi ve bilgilerini zenginleştirmeyi hedefleyen destekleme kursları için kayıtların 18 Şubat 2018 Pazar günü mesai bitiminde son bulacağını açıkladı. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler başvurularını Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’ne şahsen yapabilecek. Liseden mezun olmuş tüm öğrencilerin okul eğitimini destekleyecek ve öğrencileri sınavlara hazırlayacak kursların ücretsiz olacağını açıklayan Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, başvuru konusunda her hangi bir kontenjan veya sınırlamanın olmadığını da söyledi.

Kursların 2018 yılının Haziran ayına kadar devam edeceğinin bilgisini veren Bayır, “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde verilecek olan kurslarımız sadece lise mezunu öğrencilere yönelik olacak. Öğrencilerimiz, velilere hiçbir maddi külfet getirmeyecek olan kurslarımıza ücretsiz olarak katılabilecek. Kurslarımız hafta sonu müdürlüğümüz tarafından görevlendirilecek öğretmenler tarafından verilecek. Kayıtlarımızda kontenjan sınırlaması bulunmuyor. Vereceğimiz kursları ile öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirmelerine yardımcı olacağız. Kurslar için başvurular 18 Şubat Pazar günü mesai bitimine kadar devam edecek.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler