131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

‘YASA DOĞALGAZ’ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE

14 Temmuz 2017, Cuma 06:14

     


Aliağa Cumhuriyet Caddesi’nde 11 yıldır hizmet veren Yasa Doğalgaz, yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

Aliağa’da 2006 yılından bu yana soğutma sektöründe hizmet veren Yasa Doğalgaz, Daikin firması ile işbirliğine giderek ısıtma söktürende de hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren firma yenilenen yüzüyle tekrar hizmete girdi. Yasa Doğalgaz Showroom Mağazası’nın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa Belediye eski Başkanlarından Tansu Kaya, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Sedat Sarı arkadaşımız uzun zamandan bu yana yaptığı işi ileri boyuta taşıyarak Aliağa’da var olan bir markanın daha da geniş alanda hizmet vermesini istemiş. Günümüzde ticaret çeşitlilik arz etmek mecburiyetinde. Bu sebeple soğutma ile birlikte ısıtmayı da beraberinde getirmişler. Ben muvaffak olacaklarını ve Aliağa’ya büyük katkılarının olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ile Yasa Doğalgaz’ın sahipleri Sedat Sarı ve Azmi Sarı açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Konuklar açılışın ardından Yasa Doğalgaz Showroom Mağazası’nı gezerek Sedat Sarı ve Azmi Sarı’dan yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldılar. Sedat Sarı, yenilenen firmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Biz 2006 yılında doğalgazlı ısıtma amacıyla kurulmuş bir firmayız. İzmirgaz’ın da yetkili bayisiyiz. 2006 yılından bu yana hem evsel hem endüstriyel ısıtma anlamında birçok projeye imza attık. Bölgemiz hızla sanayileşiyor ve büyüyor. Burada soğutmada da ciddi bir taahhütçü ihtiyacı olduğu görülüyor. Biz de mesleğimiz olduğu için bu noktada ne yapılabilir diye düşündük. Soğutma konusunda dünyada bir numara olan Daikin ile böyle bir işbirliğine gittik. Daikin firması soğutmacı ama 2016 yılından bu yana da aynı zamanda ısıtmacı. Dolayısıyla hem ısıtmayı hem de soğutmayı aynı anda yapabilecek bir takım partnerlere ihtiyacı vardı. Bu anlamda aynı hedefte bir araya gelince böyle bir hizmet yapmaya karar verdik. Burası aynı zamanda bir proje ofisi olarak da hizmet verecek.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler