131019098
19 Mart 2024, Salı

SANAYİ SİTESİ’NİN YOLUNU KİM YAPTIRTIYOR?

14 Aralık 2017, Perşembe 06:32

     


Uzunca bir süredir bozuk olmasından dolayı sürücüler açısından sıkıntıya neden olan Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin giriş yolunun yenilenmesi için Aliağa Belediyesi çalışma başlattı. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Serdar Berk’in yolun kendi girişimleri ile, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren’in ise kendisinin girişimi ile yapıldığını iddia etmesi polemiğe neden oldu.

Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin bozuk olmasından dolayı sürücüleri sıkıntıya sokan giriş yolu yenilenmeye başladı. Sürücüler açısından sıkıntıya neden olan yol kısa sürede yeniden düzenlenerek site esnafının ve vatandaşların kullanımına açılacak. Aliağa Belediyesi ekiplerinin bozuk yolda çalışmalara başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Serdar Berk, konuyla ilgili şahsi sosyal medya hesabında, “Girişimlerimiz sonuç verdi. Belediye Başkanımız Serkan Acar'ın talimatıyla Sanayi Sitemizin girişinde belediye ekipleri yol çalışmasına başladı. Bu vesileyle Belediye Başkanımıza teşekkürü borç biliriz. Emeği geçen belediye personeline Allah kolaylık versin.” paylaşımında bulundu.

Serdar Berk’in bu paylaşımının ardından kısa bir süre sonra da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren bir paylaşımda bulunarak, “Değerli esnaf sanatkar arkadaşlarım, uzun zamandır Belediye Başkanımız sayın Serkan Acar ile yaptığımız görüşmeler sonunda bu gün sanayi sitesinin giriş yolunun yapımına başlanmıştır. Sanayi Sitesi esnafı açısından önem arz eden bu yolun yapımı için vermiş olduğu sözü yerine getiren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Karşılıklı yapılan paylaşımların sonrasında sosyal medyada Sanayi Sitesi esnafının da dahil olduğu bir polemik başladı. Ekren’in paylaşımının altına yorum yapan bir esnaf, “Sayın Başkan size iki sorum olacak. Sanayi sitemizin girişindeki yolda yapılan çalışmaya Belediye Başkanımızla görüşerek ön ayak olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Eğer bu doğruysa birinci sorum bu yol yıllardır bozuk, neden bu zamana kadar yani seçim arefesine kadar beklediniz? İddianız doğru değilse ki biz doğru olmadığını biliyoruz, neden kendiniz bir şeyler yapmak yerine başkalarının yaptıklarından nemalanmaya çalışıyorsunuz?” dedi. Serdar Berk ise, “Sanayi sitemizin girişindeki yol çalışması için birileri bazı asılsız iddialarda bulunmuş.” diyerek, esnafın bu konuda Ekren’e sitemde bulunduğu yorumu sayfasında paylaştı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler