131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ACAR’DAN GECİKME İÇİN ÖZÜR

20 Mayıs 2017, Cumartesi 06:42

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 19 Mayıs’ta açılışını gerçekleştirmeyi planladıkları Şakran Sahil Projesi’ndeki gecikmeden dolayı Aliağalılardan özür diledi.

Yaklaşık 6 ay önce, Yeni Şakran Mahallesi’nde, Aliağa Belediyesi tarafından sahil düzenleme çalışmalarına başlanmış ve çalışmaların 19 Mayıs’a kadar tamamlanıp açılışın gerçekleştirileceği belirtilmişti. Belediye Başkanı Serkan Acar, vadedilen süre içinde tamamlanamayan proje hakkında sosyal medya hesabında bir mesaj yayınlayarak Aliağalılardan özür diledi. Başkan Acar, yayınladığı mesajda, “Malumunuz 6 ay önce Şakran Sahil Proje'mize başlayıp 19 Mayıs 2017 olarak açılış tarihi vermiştik. O kadar istememize rağmen 2 sebepten dolayı açılışımızı 19 Mayıs’ta değil Haziran ayı içerisinde yapmak zorunda kalacağız.” dedi.

‘TEMİZLİK ÇALIŞMALARI FAZLA UĞRAŞTIRDI’

Mesajında çalışmaların gecikme nedenini de açıklayan Belediye Başkanı Serkan Acar, “Gecikmenin nedeni iki firmanın taahhüt ettiği malları hem kalitesinde hem de zamanında yetiştirememiş olması ve proje detayında bulunan deniz dibi temizlik çalışmasının beklediğimizden fazlaca bir süre bizi uğraştırması olmuştur. Her ne sebeple olursa olsun projeyi gününde açamamış olmaktan dolayı hepinizden binlerce kere özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

‘KADINLAR LOKALİ VE ÖĞRETMENLER LOKALİ HAZIR’

Bundan sonraki yıllarda kesinlikle böyle bir aksiliğin meydana gelmemesi için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydeden Başkan Acar ayrıca, Kadınlar Lokali ve Öğretmenler Lokali'nin hazır olduğunu, açılışlarının Ramazan ayı sonu itibari ile yapılacağını da söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler