131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

BELEDİYE ASFALT SERİM İHALESİNE ÇIKIYOR

20 Eylül 2018, Perşembe 06:51

     


Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, muhtelif cadde ve sokaklara plent-miks temel malzemesi serilmesi, sıkıştırılması ve Asfaltlama(8cm Binder + 5cm Aşınma) yapım ihalesine çıkıyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce gerçekleştirilecek.

Aliağa’nın muhtelif cadde ve sokaklarında PMT 10.000 Ton, BİNDER 25.000 Ton, AŞINMA 15.000 Ton yapım işini kapsayan ihale 10 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. İhaleyi kazanan yüklenici firma sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren beş gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 45 takvim günü olarak belirlendi. İstekliler gerekli detaylara EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşılabilecek.

Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP web adresinden görülebileceği gibi 250 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabilecek. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler