131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

TSGI’DAN SOKAK HAYVANLARI YARARINA PROJE

21 Eylül 2018, Cuma 06:31

     


Ege Rafineri Projesi ana yüklenici firması TSGI Mühendislik tarafından alt taşeron firmalarıyla birlikte sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

TSGI Mühendislik alt taşeron firmalarıyla birlikte sokak hayvanları yararına bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan bu proje, TSGI Mühendislik ve İzmir Valiliği Yerel Hayvan Koruma Resmi Görevlisi Kübra Kütükoğlu ile koordineli olarak yürütülüyor.

Kapların içi her zaman su dolu olacak

Proje kapsamında, 30 adet su kabı satın alındı. Bu su kapları otomatik bir sisteme sahip olup, şebeke borularına montajının yapılmasıyla her zaman içerisinde su bulunduracak şekilde tasarlandı. Böylece, sokak hayvanları her zaman kapların içerisinde su bulabilecekler. TSGI Mühendislik ve alt tarafından bağışlanan otomatik su kapları, Aliağa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nce belirlenen Aliağa park ve bahçelerine monte edilecek. Tüm firma temsilcileri böyle anlamlı bir projeyi yürütmekten ötürü çok mutlu olduklarını ifade etti. Suyun tüm canlılar için hayati önem taşıdığını belirtirken, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına duyarsız kalınmaması gerektiğini vurguladı.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler