131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ALİAĞA’DA SERTAB ERENER RÜZGARI

7 Ağustos 2018, Salı 06:41

     


Türk pop dünyasının güçlü seslerinden Sertab Erener, Aliağa’da sahne aldı. Ünlü şarkıcı etkileyici sahne performansıyla Aliağalılara muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sayısız başarılarla dolu müzik kariyeri, operadan pop müziğe kadar birçok müzik türünü kapsayan ses yeteneğiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sertab Erener, Aliağa Belediyesi’nin Yaz Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda sahne alan Sertab Erener, 90’lardan bugüne kadar ulaşan güzel şarkılarını Aliağalılar için söyledi. Ünlü şarkıcıyı dinlemek isteyen Aliağalılar konser alanına akın etti.

HAYRANLARINI MEST ETTİ

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ünlü şarkıcı ilk olarak “Kime Diyorum” isimli parçasını seslendirdi. Ardından “Hani Kimi Zaman”, “Zor Kadın”, “Bu Böyle”, “Yolun Başı”, “Yanarım”, “İstanbul”, ”Rengarenk” gibi birbirinden hit şarkılarını seslendirdi. 40 bini aşkın seyirciye konser veren Sertap Erener, birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra etkileyici sahne performansıyla da hayranlarını mest etti. Siyah beyaz bir elbise ile sahne alan ünlü şarkıcı, kıvrak danslarıyla da sevenlerini coşturdu. 18 parça seslendiren şarkıcıya sahnede beş kişilik orkestra ekibi eşlik etti.

Olsun adlı şarkının ardından sahneye Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar davet edildi. Acar ünlü sanatçıya Yaz Konserleri’ne katılımından dolayı çiçek ve hediye takdim etti. Son olarak “Rengarenk” ve “Bastırın Kızlar” adlı şarkılarını seslendiren Erener, dinleyenlerin alkışları eşliğinde sahneden ayrıldı. Gece havai fişek gösterisinin ardından son buldu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler