131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

ULVİYE ÖZTÜRK DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

4 Ekim 2018, Perşembe 06:27

     


Aliağa Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Ulviye Öztürk, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aliağa Belediye Meclisi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ulviye Öztürk, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Öztürk’ün aday adaylığı açıklamasına CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Basın açıklamasında ilk konuşmayı yapan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, yaklaşan yerel seçim sürecini doğru, planlı bir şekilde yürütmeye başlayan ilk parti olduklarını vurguladı.

Durmaz, “CHP’nin Aliağa’ya bir yerel yönetim borcu var”

Aliağa’da son derece sıkıntılı bir yerel yönetim faaliyeti olduğunu ifade eden Özcan Durmaz, “Aliağa doğru yönetilmemektedir. CHP’nin Aliağa’ya demokrat, laik, çağdaş, aydınlık, şeffaf, kamu kaynaklarını doğru kullanan, topluma hesap veren, topluma yukarıdan bakmayan bir yerel yönetim borcu vardır. Bu yerel yönetim borcunu CHP ödeyecektir. Ben bugün açıklama yapacak olan Ulviye Öztürk ablamıza aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Ulviye Öztürk, “Boz-yap yapmayacağım”

Durmaz, konuşmasının ardından Ulviye Öztürk’e çiçek takdim etti. Aday adaylığı açıklamasına özgeçmişini anlatarak başlayan Ulviye Öztürk, neden aday adayı olduğunu dile getirdi. Seçilmesi halinde Aliağa’da sosyal belediyeciliğin tüm şartlarını yerine getirmek için çalışacağını ifade eden Öztürk, “Kentin imar planlarına saygı duyarak, rüşvet ve çıkar karşılığı kent imar planları üzerinde plan tadilatlarına meydan vermeyeceğim. Boz-yap yapmayacağım. Geçmişte yapılan park ve meydanları bozarak, ‘Yeniden park yaptım’ diyerek belediye bütçesinden boşuna para harcamayacağım.” diye konuştu.

“Belediyeyi borç batağına sokmayacağım”

Belediye bütçesini verimli, Aliağa halkına hizmet alanlarında kullanacağını söyleyen Ulviye Öztürk, “Hesapsız, kitapsız harcamalarla belediyeyi borç batağına sokmayacağım. Belediye mülklerini satmayacağım, koruyan olacağım. 1986 yılından beri yaşadığım Aliağa’nın kentsel anlamda tüm sorunlarını biliyorum. 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayıyım.” İfadelerini kullandı. Basın açıklamasının ardından Ulviye Öztürk ve partililer toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler