131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

ÜMİT DEVRAN: “HİÇ KİMSE, BAŞKANLIK MAKAMININ ŞAİBESİNİ TARTIŞMAYACAK”

31 Aralık 2018, Pazartesi 06:54

     


Halkla ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiklerinde, proje ekibiyle yürüttüğü çalışmalarda önce olmazsa olmazları masaya yatırdıklarını söyleyen CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, “İlk olmazsa olmazımız çıkarsızlıktır. Aliağa'da yaşayan hiç kimse, belediye başkanlığı makamının ve belediye bürokrasisinin şaibesini tartışmayacak.” dedi.

CHP'den Aliağa Belediye Başkanlığı için yola çıkarak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Maden Yüksek Mühendisi Ümit Devran, olmazsa olmazlarını açıkladı. Devran açıklamasında yer verdiği yerel yönetim tanımında özellikle öngörülü planlamanın gerekliliği, katılımcı bir üretim ve kişisel çıkarsızlık vurgusu yaptı. Aliağa'nın değerlerine sahip çıkma ve geliştirme noktasında geç kalındığını ifade eden Devran; insan niteliği, iş gücü ve ekonomi açısından ülkenin lokomotifi niteliğinde bir ilçe olduğunu hatırlatarak, arayı hızla kapatma, temel sorunlarını çözmüş ve hakkı olanı alarak geleceğe yüzünü dönmüş bir Aliağa için çalışmanın zamanı geldiğini söyledi.

“Belediye, ortak çıkarla hizmet üretecek”

Ümit Devran; “Halkımızla ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiğimde de proje ekibimizle yürüttüğümüz çalışmalarda da önce olmazsa olmazlarımızı masaya koyuyoruz. Asla taviz vermeyeceğim, ilk olmazsa olmaz çıkarsızlıktır. Aliağa'da yaşayan hiç kimse, belediye başkanlığı makamının ve belediye bürokrasisinin şaibesini tartışmayacak. Aliağa Belediyesi; ortak çıkarla hizmet üretecek. Bu paydaşlar da halkımız, üreticimiz ve ilçemiz olacak. Bir diğeri öngörülü planlama ki; kentler ne çekiyorsa, bundan çekiyor. Yapalım, yıkar yeniden yaparız anlayışı son bulacak. Ayrıca her proje, kentsel ve sosyal her planlama, ihtiyaca yönelik olduğu gibi katılımcı bir karar ve uygulama mekanizması ile hayat bulacak.” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler