131019098
19 Mart 2024, Salı

Beşiktaş Yeni İsimler İle Geliyor

6 Aralık 2017, Çarşamba 18:24

     


Beşiktaş’tan en son gelen haberlere göre, Bayern Münih’li Rafinha’nın transferi gündeme oturmayı başardı. Devre arasında, Bacary Sagna’nın siyah beyazlı ekibin kadrosuna katılabileceği konuşuluyor.

Sagna Gelecek Mi?

Fransa’nın en iyi gazetelerinden olan l'equipe, 30 haziran 2017 yılında sözleşmesi sona eren ve şimdiye dek hiçbir kulübün görüşmesine katılmayan ve anlaşma imzalamayan bacary sagna’nın devre arasında Beşiktaş’a katılıp katılmayacağı konuşuluyor.

Şimdiye kadar 2 Türk takımını reddeden ve Beşiktaş’ın teklifi karşısında ne yapacağı merak konusu olan görüşmeler devam ediyor. bu gelişmeler devam ederken Beşiktaş teknik direktörü Güneş, Akhisar maçı için karşılamaya odaklanılmasını istedi. Önceliğin, yapılacak maçlar olduğunu ve bu şekilde antrenmanların hızlanmasını belirten Şenol Güneş, maçın kadrosunda şu an için herhangi bir değişiklik düşünmüyor. Sadece bazı oyuncuların kondisyonu için dinlendirmeyi düşünen teknik direktör, Pepe ile Mitroviç arasında bir değişiklik yapabilir. Yapılan hafta içi antrenmanlarında hırslı çalışmaları ile dikkat çeken Medel ve Negredo için de oyunda yer alması konusunda henüz bir netleşme sağlanmadı.

Şifresiz Porto Maçı Heyecanı

Uefa şampiyonlar ligi G grubu 5. Maçında  Porto’yu misafir edecek olan Beşiktaş, 21 Kasım Salı günü oynanacak karşılaşmada Vodafone Park’ta oynanacak maç için TRT 1 ile naklen izleme şansı olacak.

Maçın bilet fiyatları ise şimdiden belli oldu. Beşiktaş ile Porto’nun yapacağı karşılaşmada bilet fiyatları 150 TL ile 950 TL arasında değişiyor. Biletlerin satışa çıkmasını dört gözle bekleyen taraftarlar, henüz bilet satışlarının ne zaman başlayacağını bilmediği için heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor.

Pepe’den gelen müjdeli haber ile Beşiktaş daha uzun soluklu bir nefes aldı. ABD ile Portekiz arasında yapılan karşılaşmada Pepe’nin aniden sakatlanması, takım arkadaşlarını ve taraftarları düşündürürken, yapılan müdahaleler ile iyileşmesi sağlanan Pepe’nin, oynanacak Akhisar maçına ve Şampiyonlar Liginde yer alan Porto maçları için oyuna hazır olduğu bildirildi.

Şenol Güneş ise Pepe için Akhisar maçı için emin olmadığını, herhangi bir durumu riske atmak istemediğini belirterek, Pepe’yi sadece Porto maçında değerlendirebileceğini söyledi. Karşılaşmalar yaklaştığında net karar ortaya çıkacaktır denildi.En güncel haberleri ve en yüksek oranları mobilbahis ve youwin mobil siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler