131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

ÜNİVERSİTELİLER ALİAĞA’DA KÜÇÜK KARDEŞLERİ İLE BULUŞTU

12 Haziran 2017, Pazartesi 06:23

     


“Yap-Boz Öğrencilere Destek” projesi kapsamında Mayıs ayı içerisinde İzmir’in Aliağa ilçesindeki Yukarı Şehit Kemal İlkokulu öğrencilerinin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için bir kermes düzenleyen Dokuz Eylül Hemşirelik Fakültesi öğrencileri miniklerle “Gönül Köprüsü” kurdu.

Şimdi de Aliağa Yukarı Şehit Kemal İlkokulu için yapbozun parçalarını birleştiriyoruz şiarı ile yola çıkan hemşirelik öğrencileri geçtiğimiz günlerde ilkokul öğrencileriyle buluşarak tüm gün boyunca eğlenceli etkinliklerde bulundular. İlkokulun bahçesinde buluşan üniversiteliler küçük kardeşlerine yardımlarını sunduktan sonra eğitici oyunlar oynayarak, çocuklarla kaynaştılar. “Gökyüzünün maviliği altında minik kalplerle umut dolu kalpleri buluşturduk” diyen üniversiteliler gülüşlerin yankı bulduğu çocuk ruhlu bir dünyayı hep birlikte inşa etmenin çağrısında bulundular.

Üniversite öğrencilerinin okullarına yaptıkları ziyaretten çok memnun kaldığını dile getiren Yukarı Şehit Kemal İlkokul Müdürü İlhan İlkılınç “Gönül köprümüzü ‘9 Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ ile kurduk. Yapboz Projesi kapsamında, üniversiteli gençler okulumuza ve öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulundular. Çok eğlendik.” dedi. Tüm öğretmenler ve öğrenciler adına emeği geçen gençlere teşekkürlerini iletti.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler