131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

EMLAKTA 24 SAAT DÖRDÜNCÜ KEZ CNR EMLAK FUARI'NDA

30 Kasım 2017, Perşembe 06:23

     


Emlakta 24 saat bu yıl beşincisi düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ndaki yerini aldı.

23- 26 Kasım tarihlerinde Yeşilköy CNR EXPO’da gerçekleşen fuarda Türkiye’den ve Dünya’dan pek çok inşaat firması ve projeleri, gayrimenkul danışmanlık firmaları, emlak ve gayrimenkul sektörüyle ilgili internet siteleri, gazete ve televizyon kanalları katıldı.

Emlakta 24 saat ekibi tarafından hazırlanan Larissa Göl Evleri’nin standında cafe ortamı yaratılırken proje ile ilgilenen, bilgi alan ziyaretçilere de çeşitli ikramlar servis edildi. Larissa Göl Evleri standının da yer aldığı fuara katılan ziyaretçiler “E24” satış ekibinden projeyle ilgili bilgiyi edindiler. Her Cuma Manisa Medya TV’de yayınlanan ve E24 Prodüksiyon tarafından hazırlanan “Emlakta 24 saat” programında Fuar Özel yayını için yerli ve yabancı firmalarla çekimler yapılırken fuara katılan ziyaretçilerle de fuarla ilgili düşünceleri, fuara katılma nedenleri ile ilgili görüşleri alındı.

Fuarda Farklı Kültürden Firma ve Katılımcıların Katılması Önemli

Emlakta24saat Genel Müdürü Zeki Emre Araz Emlak Fuarı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Araz yaptığı açıklamada dört yıldır fuara katıldıklarını belirterek şunları söyledi: “5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı geçen yıllardaki fuarlarda olduğu gibi bu yıl da oldukça hareketli ve canlı geçti.”

Yerli firma ve katılımcıların yanı sıra yabancı, özellikle Arap firma, katılımcı ve ziyaretçilerin fuara olan ilgilerinin de yüksek olduğunu ifade eden Araz bu tarz çeşitlilik, farklı kültür ve anlayışların bir çatı altında buluşmasının önemli ve yerinde bir karar olduğunun altını çizdi.

Zeki Emre Araz sözlerinin devamında ise “Emlak Fuarı ile birlikte bu yıl ikinci kez düzenlenen CNR Emlak Zirvesi’nin de emlak ve gayrimenkul sektörlerindeki son gelişmeleri, bu sektörlerin geleceğini ve sorunlarını ele alması ve konularında uzman kişiler tarafından irdelenmesinin son derece yararlı olduğunu düşünüyorum.” diyerek fuarla ilgili görüşlerini söyledi.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler