131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

ALİAĞA FK’NIN RAKİBİ VEFA SPOR OLACAK

15 Kasım 2018, Perşembe 06:14

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında Aliağa Spor FK, İstanbul’un güçlü temsilcisi Vefa Spor’u sahasında konuk edecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta 19 puanla zirvede yer Aliağa Spor FK, 9.haftada İstanbul temsilcisi Vefa Spor’u sahasında konuk edecek. 18 Kasım 2018 Pazar günü Petkim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Ligin ilk iki sırasında yer alan takımlar arasında oynanacak olan mücadele taraftarlara keyifli bir 90 dakika yaşatacak. Ligde aldığı farklı galibiyetler ve oynadığı pozitif futbol ile taraftarını memnun eden Aliağa Spor FK, kendisiyle aynı puana sahip lig ikincisi Vefa Spor’u ağırlayacak. Averaj ile Vefa Spor’un önünde bulunan sarı siyahlılar bu maçtan da galip çıkarak üçüncü lig yolunda avantaj elde etmek istiyor.

Aliağa FK’da hazırlıklar tamam

Sarı siyahlılar maç hazırlıklarını Petkim Stadı’nda yaptığı tek idmanla sürdürdü. Denge ve sürat çalışmaları yapan sarı siyahlılar antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı maç yaptı. Hazırlıklarını Teknik Sorumlu Polat Çetin Yönetiminde sürdüren Aliağa Spor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

“Üçüncü lige bir adım daha yaklaşmak istiyoruz”

Zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Aliağa Spor FK Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Ligin ikinci sırasındaki takımı kendi sahamızda ağırlayacağız. Vefa Spor, bizim gibi ligin hücum futbolunu seven takımlarından biri. Kazanan takım önemli bir avantaj elde edecek. Ayrıca seyir zevki açısından da çok keyifli bir maç olacak. Sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın da güçlü desteği ile galip gelerek üçüncü lige bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler