131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

İlk Özel Kanalımız Star TV

4 Mayıs 2017, Perşembe 17:41

     


1989 yılından günümüze kadar devam eden yayın akışı ile TV severleri kendine bağlayan Star TV her gün farklı program ve diziler ile evlerimize konuk oluyor. Yıllardır eskimeyen ve sürekli yenilenen yüzü ile yayınını sürdüren kanal her dönem farklı dizi ve program içerikleri ile dikkat çekiyor.

Star TV Kanalının Programları

Star TV hafta içi hergün sabah haberleri ile ekranlara merhaba diyor. Güncel haberlerin yorumlandığı program sonrasında Duymayan Kalmasın magazin yayını da yer alıyor.

Hafta içi her gün ortası kuşağı olarak ekranlarda yayınlanan Zuhal Topal’a izdivaç programı ise beğenile takip ediliyor.

Akşam haber kuşağının ardından ise yayınlanan dizileri ile reyting raporları kırmaya devam ediyor. Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım’ın Kızları, Söz, İstanbullu Gelin, Hayat Bazen Tatlıdır, Anne ve daha birçok dizi ve tekrarları ile seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Yıllardır yayın hayatına devam eden kanal Show, haber, eğlence ve magazin programları ile her dönem izleyicinin yanında olup sinemaseverler için ise yeni ve sevilen birçok sinemayı izleyenleri ile paylaşıyor.

Star TV Kanalını Canlı İzle

Ülkemizin ilk özel kanalı olan Star TV her dönem yenilenen yüzü ile ekranlarda izleyenleri ile buluşuyor. Kanalda haberden eğlenceye kadar hayatta ve yaşama dair tüm detayları bulmanız mümkün. Kanalı takip edenlerin keyif ile izledikleri diziler de her dönem yayına damgasını vuruyor.

Star TV canlı yayın akışı için televizyon ekranına sabitlenmenize artık gerek yok. Star TV yayınlarını internet bağlantınız olan cep telefonu, tablet ve bilgisayarınız ile her an her yerde izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Kesintisin bağlantı keyfini sürmek ve sorun yaşamadan kanalı izlemenin yanı sıra kötü yazılıma sahip olmayan site üstünden takip etmek son derece önemlidir.

Star TV canlı izle seçiminizde cihazlarınıza her hangi bir zarar vermeden yayını takip etmenizi sağlayan Canlıtv adresinden faydalanmanız mümkün. Canlıtv aracılığı ile Star TV kanalında yer alan tüm program, dizi, film ve daha birçok yayını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Dilediğinizde durdurma özelliği ile canlı yayını durdurarak sonrasında kaldığınız yerden devam etme imkânınız da bulunuyor. Böylece her hangi bir telefon geldiğinde ya da yapmanız gereken bir iş olduğuna kısa süreliğine yayını durdurarak sonrasında hiçbir sahneyi kaçırmadan takibe devam edebilirsiniz.

Canlıtv yayını dondurma özelliğinin yanı sıra izlediğiniz program, dizi, film ya da her hangi bir yayını ile ilgili yorum yapabilir daha önce yorum yapanların da izlenimlerini öğrenebilirsiniz. http://www.canlitv.site/adresini şimdi ziyaret ederek Star TV ekranını canlı olarak izlemeye başlayabilirsiniz. Site de aynı zamanda haberler bölümünü ziyaret ederek televizyon programları ile ilgili olarak son haberleri de öğrenmeniz mümkün. Bunun yanı sıra dilerseniz reyting rekorlarını kıran programları da inceleyebilirsiniz.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler