131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Evcil Hayvanlarınızın İhtiyacı Olan Pet Shop Ürünleri Petzimo.com’da

7 Temmuz 2017, Cuma 12:31

     


Evcil hayvan ürünlerinin online pet shop mağazası Petzimo.com’da kedi ve köpek mamaları, kedi ve köpek tasması çeşitleri, kene ve parazit koruma ürünleri, taşıyıcılar ve yatak çeşitleri, mama ve su kapları, kediler için tırmalama tahtaları, köpekler için eğitim ürünleri gibi geniş bir ürün çeşitliliği bulunuyor. Petzimo sayesinde evcil hayvan sahipleri, evcil hayvanlarının ihtiyacı olan birçok ürünü anında satın alabiliyor.

Proplan kedi maması ve Proplan köpek maması gibi kaliteli kuru ve yaş mamaları tek çatı altında bir araya getiren Petzimo.com’da evcil hayvanlar için detaylı bir çeşitlilik bulunuyor. Petzimo; kedi ve köpekler için kuru ve yaş mama çeşitleri, kedi bakım ürünleri, köpek bakım ürünleri, kedi ve köpek aksesuarları, tasma çeşitleri, taşıyıcılar, kedi ve köpek yatakları, evcil hayvan tuvalet ürünleri ve daha birçok pet shop malzemesi ile sektörünün online mağazası konumunda yer alıyor.

Petzimo’nun iOS ve Android mobil uygulamalarında da Petzimo.com web sitesindeki tüm ürünleri görüntülemek mümkün. Mobil uygulamalarda kullanıcı adı ve şifre ile girişi yapıldıktan sonra ürünler “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak alışveriş sepetine atılıyor. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleyip, ardından ödeme seçeneği işaretlendikten sonra, sipariş onaylanıyor. Petzimo mobil uygulamalarındaki ödeme seçenekleri Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de kullanılabilen; online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı olarak sunuluyor.

Siz de hemen Petzimo.com ve Petzimo mobil uygulamalarıyla, evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayın. Petzimo.com ve Petzimo mobil uygulamalarında kampanyalardan yararlanarak, evcil hayvanınızın ihtiyacı olan pet shop ürünlerini en uygun fiyatlarla alın.

Petzimo.com üzerinden alışveriş yapmak için https://www.petzimo.com/ bağlantı adresine tıklayarak; kuru ve yaş mamalar, ödüller, besin takviyeleri, mama kapları, temizlik ve bakım ürünleri, aksesuarlar satın alabilirsiniz. Petzimo mobil uygulamaları üzerinden alışveriş yapmak için Android veya iOS işletim sistemine sahip cihazınıza özel uygulamayı indirmelisiniz.







 
Son Eklenen Haberler